Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hrvaška – lepo prosim za pomoč!

Hrvaška – lepo prosim za pomoč!

Sitacija je taka: s kolegico in tremi pikci, dva eno leto in eden 3,5 sva imeli rezervirano morje na Lošinju, in sicer od 5. do 12. septembra.
Iz takih in drugačnih razlogov (predolgo, pa saj niti ni važno) so nama danes zadevo odpovedali. Midve pa res žalostni…

Ker vem, da ste večinoma z dopusti zaključili, mi prosim dajte kakšen nasvet, KAM naj zdaj greva. Ker je za dopust letos že šlo kar nekaj denarja, bi imeli zdaj kako poceni varianto, preprosto. Majhen apartma, za dve (osebi z dodatnim ležiščem) kjer bi se lahko vsi podrenjali, npr. zakonska postelja in raztegljiv kavč, malo terase, pa blizu morja. Tako, da je primerno za majhne otroke. V poštev bi prišel Lošinj, Cres, Krk in pa nekako od Krškega mostu do Jablanca.

Pripravljeni sva odšteti do 30 EUR na dan. V septembru ne bi smel biti to problem.

Ker vem, da ste bili kje, kjer ste bili sigurno zadovoljni in da bi se dalo najti kaj takega, kar bi ustrezalo najinim zahtevam, vas LEPO PROSIM, če mi poveste. Vem, da je – ampak najti!

Vsem, ki si boste vzeli čas, stokrat hvala!

LP, Ana

Mi smo šli na Krk julija v apartmajsko naselje Dub pri Malinski in bili zelo zadovoljni. Plaža je 30m oddaljena, apartma ima zakonsko posteljo, zraven eno navadno posteljo in raztegljiv kavč v dnevni sobi. Blizu je hotel Malin, kjer je tudi veliko igrišče za otroke. Do malinske je sprehodek ob obali 15 minut, skratka super. Cena pa je sprejemljiva in dogovorljiva, ker so oddajalci zelo prijazni. Če se odločiš, mi piši na cammy555@hotmail.com.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close