Najdi forum

Otroci so stari 5 in 9 let. Ne moreš jih gnati v dveh dneh čez Pohorje. Res pojdite v Maribor in z vzpenjačo na Belvi potem pa lepo počasi od koče do koče. Kako daleč boste prišli je seveda odvisno od časa ki ga imate na razpolago. V vsakem primeru si vzamite čas za uživanje. Oglejte si Šumik (če se vam ne zdi prenevarno, ob slapu je pot varovana z jeklenico), pa Črno jezero, Roglo (stolp), in seveda Lovrenška jezera…Pojdite lepo počasi naj otroka uživata, da ne bosta zvečer na smrt utrujena in zjutraj ne bosta mogla naprej. LP

Smo prišli nazaj živi, navdušeni in utrujeni. Nas je pa zelo oviralo slabo vreme. Menda smo bili 2x dnevno naprani do kože. Tudi megla nas je presenetila na poti od Doma na Osankarici do koče na Pesku – bila je tako gosta, da sem morala prižgat baterijo in prisilno počivat, ker sem se bala da zaidemo.
Začeli smo pa v domu na Osankarici, se prek Črnega jezera spustili do Treh kraljev in dalje do partizanske bolnišnice in nazaj. Naslednji dan smo izkoristili za gobarjenje in raziskovanje muzeja pohorskega bataljona.
Tudi nad Lovrenškimi jezeri smo bili zelo navdušeni, pa razgledni stolp ( nisem upala gor ).
Skratka smo uživali tudi ob dobri hrani in prijetnih ljudeh. Le telefon ni lovil signala, da sem mogla hodit na Roglo telefonirat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close