Najdi forum

hribi.net

se je sesula. Menda bi vsi radi pogledali, kam konec tedna v hribe ker napovedujejo lepo vreme. Tudi jaz.

Pojdi nekam, kjer je dovolj lahko zate pa da so lepi razgledi.

Pa ne it tja, kjer bom jaz, ker ne maram gužve.

A bejž no, le kako smo včasih vedeli kam it, ko ni bilo spletnih strani….jaoooooo

Dela normalno. Meni je ta stran postala nepogrešljiv pripomoček pri načrtovanju izletov.

Ja, sedaj hribi.net dela normalno (dopoldne ni). Tudi meni je ta stran v veliko pomoč, super zadeva.
Tokrat ciljam Slavnik, Snežnik ali Nanos. Za uvod bo dobro. Za višek sezone pa letos morda Marmelada (It). Dokler še grem lahko kam višje, ker kolena navzdol že pošteno jamrajo…

Ja, sedaj hribi.net dela normalno (dopoldne ni). Tudi meni je ta stran v veliko pomoč, super zadeva.
Tokrat ciljam Slavnik, Snežnik ali Nanos. Za uvod bo dobro. Za višek sezone pa letos morda Marmelada (It). Dokler še grem lahko kam višje, ker kolena navzdol že pošteno jamrajo…
[/quote]

Res kapo dol tistim, ki stran kreirajo in vzdržujejo. Tudi sama se potepam po tam opisanih poteh…

Meni je najbliže 1550 m.n.v., pravzaprav mi je bližje še 1347 m.n.v. in tja tudi hodim.

Žigartov vrh?

[/quote]

Še Slavnik mi manjka, Snežnik in Nanos smo že obdelali.
Za Marmolado pa jaz nimam niti približno kondicije ;).

☺☺☺ … sam res — jaz sem pogledal na merilec goriva v avtu, bančno knjižico … in na pamet izračunal kako daleč se lahko peljem, da bom potem hodil ☺
neglede na vremensko napoved

Stran je drugače res pohvalna, ampak bi lahko še izpolnili z boljšimi zemljevidi. Potmi med vrhovi itd. Pa tudi komentarji bi lahko bili tudi za vrhove, ne samo za poti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close