Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style “Hrapavi nohti”

“Hrapavi nohti”

A mogoče kdo ve, zakaj nastanejo “hrapavi” nohti. No, ni najboljši izraz in opis, ampak niso lepo gladki, kot bi imeli take pokončne tanke črtice. Sem vprašala kozmetičarko, opa mi je rekla, da je itak vseeno, saj lak vse skrije. Super odgovor, ni kaj. Tako zoprn občutek mi je, da niso več gladki kot včasih.

Nohte je potrebno vsaketoliko spolirat. Kupi tisto pilico, ki ima več stopenj. Razne finosti pile in na koncu polirka.

Poleg pilice, ki jo omenja katja (majo jih v ful poceni v dm-ju), si kupi tudi gel od Manhatna (rdeče barve) za nohte, ki noht nahrani in obnavlja.

Nohti lahko postanejo hrapavi zaradi stresa.

Priporočam ti nego v kozmetičnem salonu, vsaj za začetek.

Lep pozdrav, JetFlash

Taki nohti so močni in imajo zaradi dehidracije pogosto neprijetne vzdolćne brazde. Takim nohtom pogosto primanjkuje vlage. V tem primeru je zelo pomembno, da nohte negujete z olji in vlago.

Nohte je potrebno pripraviti (piling, zglajevanje, poliranje), da bodo dovzetni za preparate, ki jih bomo dodajali.

Priporočam nego z Alessandrovimi izdelki in sicer NailSPA negovalni sistem za močan in stabilen noht, ki mu pogosto primanjkuje vlage.
-Anti-aging ridge filler Aromaterapija z lotusom, belim čajem in aloe vero. To je bazni lak, ki zgladi brazde in neravine na nohtu, vsebuje hranjljive snovi proti staranju in zadržuje vlažnost nohta.
Čez ta bazni lak lahko uporabite tudi Pro White Effect lak. Še posebej priporočam, če so nohti rumeni. V nasprotnem lahko tudi kak drug lak, da se noht lepo posveti. Lahko tudi Alessandrov hitro sušeči nadlak. Seveda vedno najprej spodaj bazni lak ali kak drug podlak.

Lep pozdrav

Črna mačka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close