Hranjenje s prsti
to vem. Dopolnjujem: SVN lokali s hrano bele kulture[/quote]
Naroči si pečeno kuro in domač kruh… pa te ne bo nihče postrani gledal, če te to slučajno moti. 🙂
to vem. Dopolnjujem: SVN lokali s hrano bele kulture[/quote]
Naroči si pečeno kuro in domač kruh… pa te ne bo nihče postrani gledal, če te to slučajno moti. :)[/quote]
mene to, da uživam ne moti [sup](glej otvoritveni zapis in si ga 100 na glas preberi)[/sup]
in mi je fino – še prste obliznem, ko se kakšni poštirkani zmrdujejo nad mojim početjem ☺ … sem že predlagal, da bom jedel s priborom, če mi plačajo 3x kar bo na računu, ker bi bila hrana brez, da jo primem s prsti vredna samo 1/3 ☺
Naroči si pečeno kuro in domač kruh… pa te ne bo nihče postrani gledal, če te to slučajno moti. :)[/quote]
mene to, da uživam ne moti [sup](glej otvoritveni zapis in si ga 100 na glas preberi)[/sup]
in mi je fino – še prste obliznem, ko se kakšni poštirkani zmrdujejo nad mojim početjem ☺ … sem že predlagal, da bom jedel s priborom, če mi plačajo 3x kar bo na računu, ker bi bila hrana brez, da jo primem s prsti vredna samo 1/3 ☺[/quote]
Haha, si ti vedno tako siten? :))) Ti si samo še dobro poliži prste na koncu. To je najboljše. :)))
in mi je fino – še prste obliznem, ko se kakšni poštirkani zmrdujejo nad mojim početjem ☺ … sem že predlagal, da bom jedel s priborom, če mi plačajo 3x kar bo na računu, ker bi bila hrana brez, da jo primem s prsti vredna samo 1/3 ☺[/quote]
Haha, si ti vedno tako siten? :))) Ti si samo še dobro poliži prste na koncu. To je najboljše. :)))[/quote]
+ prdec in rig ☺♥
Haha, si ti vedno tako siten? :))) Ti si samo še dobro poliži prste na koncu. To je najboljše. :)))[/quote]
+ prdec in rig ☺♥[/quote]
To si ti, ja.
Forum je zaprt za komentiranje.