Hrana za bejbija na letalo…
Mi lahko nekdo pove, če je dovoljeno nesti na letalo nekaj jogurtov, skutk in raznih “frutkov”? To bi napakirali v tako mini hladilno torbo (res majhna – za na ramo) in vzeli na letalo kot ročno prtljago. Letimo pa iz Graza v Tunizijo – saj verjetno so za vsa letališča oz. let. družbe enaka pravila…
Hvala in lp!
Itak pa lahko neseš tudi do 0,5l “tekočin”. Če bejbi ni že preveč velik, bi moralo zadostovati za tak kratek let.
Pravila so sicer v EU enaka (otroško hrano poskusiš vpričo uradne osebe in potem počakajo, če te raznese ali ne :)), a se jih na različnih letališčih, oziroma letalskih družbah različno držijo.
Meni na Brniku in v Parizu ni nihče nič težil, pa sem imel “neprijavljeno” tekočino za leče v ročni prtljagi.
CE je tekocine manj kot 100ml mislim da je tko dovoljeno, kar se tice hrane so pa ze napisali, da je na listi “tekocin” za katere veljajo posebna pravila in dvomim, da bi bilo zlo komplicirano nesti to cez.
Drugace pa je pomojem bolje, da vzames v rocni prtljagi samo hrano za med letom, ostalo pa das v prtljaog za oddati in upas, da ti je ne izgubjo:).
SE en razlog zakaj je bolje ce nimas frocov:). Manj problemov:)
Forum je zaprt za komentiranje.