Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika hrana preko spleta

hrana preko spleta

kakšna je kvaliteta hrane kupljene preko spleta – predvsem bio?

dober je vedet ker je lahko precej plastično, kruh na primer. bolj kot kvaliteta (in včasih nezeljski okusi) je težava količina…ki jo je potrebno preveriti

Živjo,
ali kdo kupuje hrano preko spleta? Kakšna se vam zdi kvaliteta, predvsem bio?

Hvala in lp!

kar se tiče teh bio tržnic (mojatrznica, zeleni zabojcek) moraš biti pač človek za to da daš toliko denarja. se pa čuti da je bio (ni lepo, je pa dobro). Druga možnost pa je da ješ hrano iz trgovine, potem greš pa še malo na trening (kar je v vsakem primeru priporočljivo…)

lp m

Jaz gledam da je kvaliteta – po možnosti slovensko (1.pogoj), potem pa da je slovensko(2.pogoj), ker nekako zaupam domačim zadevam bolj kot tujim, ker še nismo toliko (turbo) kapitalistični…

če si ljubitelj domačih klobas in sploh domačega priporočam kmecka-trznica.si,
tukaj sem zvedu je želodec dejansko okrogel

ajd p

sam sem naroču pri mojatrznica in moram reči da je vsebina zabojčka dobra, je pa vsega bolj malo… se pa človek dobro počuti, nekaj sem naredil zase

vem da se lahko tudi kdaj prikroji, vendar je dobro da se pregleda tudi mnenja tistih, ki so to že kupovali, potem ne moreš totalno mimo uskat. mojatrznica nudi certifikate kot garancijo za kvaliteto, zabojcek podobno, kmecka-trznica.si pa da so vsi dobitniki raznih medalj, skratka certifikati so garacija za kakovost, ne pa tudi za okus m

po netu naročil zaboj neke zelenjave (še na tržnico se ti ni dalo it), ki bio in ah in sploh in ful ok in kakšno zadovoljstvo – bravo, bravo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close