Hoteli v Falirakiju
Aparthotel Orion!!! Sem bila tam 3 leta nazaj, če se ne motim, bilo je res super. Lokacija kakih 300m od lokala Bedrock, od koder približno se je živahna ulica začela, do morja sicer kakih 350-400m (plaža res huda), hotel pa res super. Priporočam studie- imajo novejšo opremo ter boljšo lego, vsaj kolikor sem videla, sicer je pa tudi soba čisto ok. V sobi sva s fantom imela velik hladilnik s predalčkom za zamrzovanje, tv, radio,vgrajen v posteljo, ki sicer ni kaj dosti delal, lep balkon, sef sva najela, klima je pa tudi za doplačilo. Zajtrk samopostrežen, solidna izbira, vendar ne za preveč razvajene riti, večerje pa ne priporočam zbirčnim, ker so bile vedno njihove tipične jedi. 😉 Bazen pred hotelom je zelo lep, tudi na splošno je ambient pri hotelu samem lušten, še posebej zvečer. Priporočam! Jaz bi šla z veseljem še 1x.
Organizator je Sun holidays, tako da pri njih dobite najbolj točne informacije. Smo pa imeli že marca problem, da smo dobili za 14 dni v začetku avgusta. Problem je bilo mesto na letalu in ne hotel sam. Tako, da vsaj v avgustu je že zelo zasedeno. Glede na ocene hotela in ceno pa mislim, da za last munute v juliju ne prav veliko ostalo, če sploh kaj bo.
Jap, tako kot si napisala 😉 Ampak ne skrbi, postelje povlečeš skupaj, vmes pa daš odejo, katere itak ne rabiš.
Sem ti kar fouš, bi šla tudi jaz spet tja, pa moj fant (zaenkrat še) noče ponoviti destinacije in hotela – pravi, da je še dosti drugega za videt.
Pa še nekaj – na google earthu si malo poglej celotni otok, boš videla, kam se ti splača zapeljat pa kaj it pogledat. Južno od Falirakija sta še 2 večje plaže – Stegna in še ena … obe izgledata zelo lepe.
V mesto Rodos greš lahko tudi z barkico, ki pelje tja (mislim da) 2x/ dan, se ti pa splača tudi s taksijem nazaj, da doživiš še malo nočnega utripa, ker je mesto res luštno, pa še ful veliko je.
Če imata potne liste, gresta lahko v Turčijo v Bodrum malo zapravljati, drugače pa greš lahko poleg vseh drugih izletov še na otok Kos – imaš tudi redne linije, ker je kar blizu (glavno mesto Kos je tudi prikupno).
Ah ja, na Rodos se definitivno vrnem, sem že takrat to izjavila 😉
Pa uživajta! Sporoči, kako sta se imela!
Če sta dobila – sta se dobro odločila, vse kar so ti napisali je res. Mi smo lani preživeli 14 dnevni dopust v Orionu in je bil sam hotel zelo v redu. Imeli smo studio v atriju (ker smo bili trije sva imela enotno zakonsko posteljo in eno dodatno zraven), ulica mirna, ni sicer nekega razgleda samo itak si malo tam. Edino kar je mene res motilo so bile horde angleške mularije oz. nekaj posameznikov iz teh skupin, ki niso imeli ama baš nobenega občutka za soljudi. Ampak se jim je dalo izognit.
lp tinca
Ja, studiji imajo pogled na bazen, čeprav najbrž ne vsi. Ima pa zato stavba s studii večje balkone. To je direkt tista slika, ki je v vsakem katalogu.
Vreme … nisem bila nikoli v glavni sezoni v Grčiji, ker hodim vedno v začetku septembra, ampak mislim, da bo kar vroče, zna biti tudi 35 in več stopinj. Pihlja pa skoz, tako da malo omili vročino.
Forum je zaprt za komentiranje.