Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice hoteli umag – kateri ima bazen?

hoteli umag – kateri ima bazen?

KOt naslov pove, me zanima, kateri od hotelov Sol v Umagu ima največji notranji bazen in je najprimerjnejši za malčke.
Za info max hvaležna
vaša aja

Vem, da ga imata Koral in Istra, pa verjetno Umag. Kakšni pa so, pa žal ne vem.

Za Sol Garden vem, da ima sladko vodo, temperaturo od 27 do 29 stopinj. Je pa manjši bazen cca.20×8 m, globina je skoz enaka, bi rekla klasika 135cm. Smo bili prejšni teden, niti ni bilo kakega drena, smo pa bili zunanji gostje, cena karte samo za odrasle 40 kun, otroka sta imela zastonj, čeprav je večji že čez 10 let. Drugega pa ne poznam.

Umag ga ima.V siparju pa smo bili pred 15 leti in se točno ne spomnim,se mi zdi da notranjega nima ima pa zunanje.

Sol Umag in Garden Istra. Sicer pa je voda v teh hotelskih bazenih kar hladna, če imaš majhne otroke. Nikjer ni več kot 28 stopinj, za otroke pa mora biti nekje 32.stopinj. Zato je morda bolje, da greste v kakšne toplice. Če te že vleče na Hrvaško, potem priporočam Terme Tuhelj.

ja, jaz glih nekih malčkov tja do dveh let nisem videla v bazenu, moji so starejši. Zdaj je odvisno ali greš na morje zaradi klime, ali zaradi kopanja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close