Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hoteli Portorož

Hoteli Portorož

Imamo dva majhna otroka (dve leti in dva meseca), jeseni bi radi šli v Portorož v en hotel z morsko vodo. Ali ima kdo kakšne izkušnje, predvsem kako je poskrbljeno za tako majhne otroke?

Hvala za odgovor

Haj!
Mi že tri leta hodimo v hotel Bernardin, vendar pozimi (november ali december). Imajo vodni park, v teh letih, kar hodimo mi, ni bilo gužve. Potrebno se je le pozanimati, kdaj imajo čiščenje bazenov, da ne zapadete ravno tedaj in je del bazenov zaprt. Hčerka je bila stara 3 leta, ko smo šli tja prvič, letos bomo šli že četrtič, kar pomeni, da smo zelo zadovoljni. Osebje je zelo prijazno, bazeni čisti, sobe pa tako ali tako v redu.Lani npr. smo šli okrog 20.decembra, ko so hotel po prenavljanju odprli. Dobili smo apartma (dve sobi, dva balkona, dve kopalnici), čeprav smo vplačali dvoposteljno sobo z ležiščem. Skratka, mi smo z Bernardinom izredno zadovoljni.

LP, Metka

Koliko ste pa plačali?

Mislim, da je bilo okrog 60.000,00 za tri za 5 dni polpenzion.
Metka

No, žal so se hoteli Bernardin okitili z novimi zvezdicami, zato kljub vsemu naštetemu za nas odpadejo, saj je polpenzion cca 10.000 sit na osebo, če si tam vsaj 5 dni, otrok nad 3 leta 50 %…. žal za nas odpade.

Ravno mesec nazaj sem klicala k njim, ker sem hotela na podaljšan vikend, pa so rekli, da manj kot 4 noči pri njih ni možno spat. Nesramno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close