Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hotel Vesepera Mali lošinj

Hotel Vesepera Mali lošinj

Rada bi več informacij ali je bila že katera v Hotelu Vespera na Malem lošinju in kako se vam je dopadlo?Midva grema drugi teden v soboto in bi rada malo informacij.Hvala!

LP Mojca

Mi smo leto hoteli iti potem smo pli v bellevue. Je pa hotel ok. Samopostrežno vse. Hodi že več let moja frizerka in je rekla da je ok. Mi pač nismo mogli iti ker dovolijo živali in naša tamala je alergična na mačko in psa. Drugače pa je uredu.

Bila zadnji teden v juniju, torej prejšnji teden ko je bil peklenski. Pričakovala bolj bogo vse skupaj, dejansko pa so sobice res bolj boge – skromne, majhne, pohištvo bolj zmatrano, pa ene 3 sosede levo, desno, gor… slišiš smrčat & ostalo 🙁 . Pa ni klime v sobi, spat se je še nekako dalo, ne vem pa kako je sredi avgusta, ko je tudi ozračje že popolnoma razgreto. Osebje full prijazno. Zajtrki in večerje pa zeloooo bogate – samopostrežna varianta. Pri večerji sta bili vsak dan vsaj 2 različni ribi + še veliko drugih dobrot. Res pa je, da ni kuhinja za ******.
Plaža je pa samo skalnata. Dostop v vodo a) iz pomolčkov, b) plezaš med skalami oz. c) greš na konec uvale kjer je mini zalivček s kamenčki. Samo že junija je bil ta zalivček nabit z družinicami z otročki tja do 5 leta 🙂 saj otroci dejansko drugje ne morejo v vodo.
Kar pošrek čez hrib pa je lušen, 20 minutni, sprehod do mesteca Mali Lošinj.
Torej mene bolj boga soba ni motila in sem bila z dopustovanjem zadovoljna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close