hotel v mexico cityu
V Mexico City bom dopotoval zvečer, zato bi rad imel za prvo noč oz. še za kak dan vnaprej rezerviran hotel v mestu. Rad bi informacijo o dobrem in predvsem poceni hotelu v središču Mexico Citya in o transportu letališče – hotel? Pa tudi kakršnekoli druge informacije oz. nasveta o Mexico Cityu(cene, hrana, zanimivosti, menjava, gotovina, čeki,itd) bom vesel. Hvala že vnaprej.
Mi smo spali v Hostlu Moneda. Je v samem centru mesta (nasproti Palacio Nacional). Rezerviraš lahko prek interneta Vaš link
V samem centru je pa še hostel Cathedral (se mi zdi da je malce dražji).
Denar menjaj že na samem letališču. Imajo najboljši tečaj. Čeke menjajo praktično povsod. V nekaterih bankah samo do 14h.
Več si pa lahko prebereš tukaj:
Vaš link
Jaz sem v M.C.-ju spal v hotelu San Francisco. To je povsem spodoben hotel in mislim, da dobiš največ za ceno (375 pesov/noc to je nekje okol 30 dolarjev) pa se v starem centru mesta se nahaja v neposredni bližini parka Alameda. To je bilo najbolj urejeno prenočišče, kar sem jih dobil v celi Mehiki:)) Je pa res, da je čez cesto bilo večje gradbišče ampak me ni nič motilo, ker so okna dobro tesnila.
lp, fh
Forum je zaprt za komentiranje.