Hotel Termal Terme 3000 preko M holidays
Pozdrav!
Za novoletne počitnice se odpravljamo v ta hotel za 3 dni preko unih zvezdic od merkatorja -zberi in izberi.
Zdej me pa zanima,ker nikjer ne najdem ali se lahko kopamo prav vsepovsod,ker kolikor vem ima ta hotel majhen bazen…ali lahko gremo tudi v bazen hotela Ajde,ki je večji in ima več vrst savn?
Saj nameravam jutri poklicat merkator,ampak me vseeno zanima,če je kdo že to koristil in kam vse je lahko šel? Kaj pa v tem kompleksu se da kupit kaj za prigriznit,da ne hodimo vedno v une tavečje bazene,kjer so tobogani,ker tam vem,da je za pojest,za tukaj pa nisem sigurna….
Upam,da se najde kdo,da mi pove,kaj vse lahko koristim?
Živjo
Ne vem a je že prepozno za odgovor, ampak vseeno (mogoče za kakega drugega bralca). Lahko se kopate v termah 3000, kjer je več bazenov, tobogani,…. Lahko se kopate tudi v bazenu Hotela Ajda, vendar je tam samo en bazen+termalni, je pa novejši. Ajda in Termal sta pod eno streho, za Terme 3000 pa morate ven iz hotela kakšnih 100m. Jaz sem bila pred dvema letoma ravno tako preko M holidays, samo takrat so imeli hotel Ajda in je bilo super. Od vseh slovenskih toplic so mi terme 3000 najboljše. Voda tam je čisto nekaj posebnega, skratka super za zelo ugodno ceno.
lp
Forum je zaprt za komentiranje.