Najdi forum

hotel Sol Umag

Pozdravljeni,

ker vidim, da imate izkušnje s tem hotelom, vas prosim za malo informacij:
– kakšen in kolikšen je bazen,
– kakšna je temperatura vode,
– kakšne so sobe, hrana,
– kakšne so depandese?

Hvala za odgovore in lep dan želim,
Ria

Najbrž se hecaš. A kakšne temperature je blazina te pa ne zanima? Pa to je ja pomembno. Ali pa kakšne vezalke ima receptor….

Živjo,

pred parimi dnevi smo se vrnili.Bili smo sicer v hotelu _ je bolje, ker je bazen v hoteli in ti ni potrebno hoditi ven.
Bazen je majhen – če ni preveč drena je o.k. , naša malčka sta se kar nakopala.
(voda je zelo topla)
Za depandanse ti ne znam povedat.

Hrana je bila dobra.

jojo, tvoji komentarji kažejo na tvojo neumnost, primitivnost : kaj pa če ima ženska majhnega otroka
in veš majhen otrok potrebuje toplo vodo,….. skratka kakršen komentar takšen človek – podn

lepo se imejte.

pozdravljeni, m

Sem ravno v hotelu.
Odgovori:

1. bazen je majhen, sladka voda, gužva, topel
2. sobe lepe in prostorne
3. hrana enkratna
4. depandans ne poznam

Priporočam.

M.J. ti res misliš na vse!

saj ste vse povedali , razen cene , od sanjske 6 jurjev na dan narase še za 5 česet sami in hočete penzion.bazen je podn.še topolški zunajnji je večji.animacije nobene.

je pa že bolje da se gre v topolšco , za isti denar , kjer imajo vsaj tombolo in ponedelkov sprehod po kraju / samo drugo je zastonj /

navdušil sem se za hrvaško / obrnil tokvin / in dopustniške plane pernesl proti poletju.vmes lahko še vedno grem v kranjsko goro kjer imamo stanovanje.toliko

http://www.lordwales.com

lordwales

lord, mi lahko poveš, kaj hočeš povedati, ko kar naprej omenjaš animacijo?

Ja, ker tombola pa je res zakon! Grem takoj rezervirat! Pa kaj če je 5 česet?! Smisel mojega dopusta bodo toplice in valda (!) tombola. Vmes lahko še vedno grem na Češko. Ma me nekaj skrbi: tam imajo tombolo (na to pričakujem/ kaj!, zahtevam/ odgovor eksperta, doktor Lordwalesa!!!!)???? Me skrbi, da bo mi brez nje dolgčas. Pa vsaj kak organiziran sprehod zahtevam!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close