hotel Sol Umag
Živjo,
pred parimi dnevi smo se vrnili.Bili smo sicer v hotelu _ je bolje, ker je bazen v hoteli in ti ni potrebno hoditi ven.
Bazen je majhen – če ni preveč drena je o.k. , naša malčka sta se kar nakopala.
(voda je zelo topla)
Za depandanse ti ne znam povedat.
Hrana je bila dobra.
jojo, tvoji komentarji kažejo na tvojo neumnost, primitivnost : kaj pa če ima ženska majhnega otroka
in veš majhen otrok potrebuje toplo vodo,….. skratka kakršen komentar takšen človek – podn
lepo se imejte.
pozdravljeni, m
saj ste vse povedali , razen cene , od sanjske 6 jurjev na dan narase še za 5 česet sami in hočete penzion.bazen je podn.še topolški zunajnji je večji.animacije nobene.
je pa že bolje da se gre v topolšco , za isti denar , kjer imajo vsaj tombolo in ponedelkov sprehod po kraju / samo drugo je zastonj /
navdušil sem se za hrvaško / obrnil tokvin / in dopustniške plane pernesl proti poletju.vmes lahko še vedno grem v kranjsko goro kjer imamo stanovanje.toliko
lordwales
Ja, ker tombola pa je res zakon! Grem takoj rezervirat! Pa kaj če je 5 česet?! Smisel mojega dopusta bodo toplice in valda (!) tombola. Vmes lahko še vedno grem na Češko. Ma me nekaj skrbi: tam imajo tombolo (na to pričakujem/ kaj!, zahtevam/ odgovor eksperta, doktor Lordwalesa!!!!)???? Me skrbi, da bo mi brez nje dolgčas. Pa vsaj kak organiziran sprehod zahtevam!
Forum je zaprt za komentiranje.