Najdi forum

hotel sol umag

ponudba ultra last minute.

5500 sit z turistično takso , dobrodošlico , bazenom in fitnesom / v topolšci fitnesa nimajo , v termah olimia ga je treba doplačat /

do 4. 4. 2004

edino doplačilo:

single room / 30 % /

ponudbo ima agencija globtour , verjetno pa tudi ostali.

kateri hotel je v sloveniji za ta denar?
na morju je do maja mir , dolgi sprehodi, upokojenci , udobje hotela z 4 zvezdicami , ki premore celo sef / če ne zaupate seobarcam , a navadno ni težav /

15 kilometrov od savudrije

lORD, KAJ ŠE ČAKAŠ? mOGOIČE TE BO PA KATERA OD SOBARIC, TISTIH, ZAUPANJA VREDNIH, ŠE OŽENILA!

LP

BV

čakam da se na mojem transakcijskem računu spet stanje ozeleni / ta mesec gre zelo proti rdečim številkam /

navedel kot primer ultra last minute ponudbe.cenejša je samo še vzhodna evropa.

še dodatne informacije:

katera koli agencija , do 4 aprila 2004

prva dva dni po 6 jurjev, nato cena pade na 5 in pol ! edini dodatek jue davek za samske / 1900 sit /
kar še en pomeni da v umagu ne vpecate …………………………………….

trenutno najbolj ugodna ponudba , za hotel z 4 zvezdicami, če se vam zdi ta cena previsoka, imaho še depandanso / 4300sit na dan / plus davek za samske / če niste potem davka ni /

– welnes center : v last minut ni vključen , poglejte cenik , in vazamite ponudbe do 30 kun na dan.če je več pojdite v bazen in fitnes.vključeno v penzion.

– hotel nima kosila.najcene bo če greste do bližnjih vasi ali v samopostrežbo.

– okolica umaga ima veliko možnosti za izlete.naprimer limski kanal ali savudrija, pa tudi notranjost istre ponuja od jam do konob………………………….

– izletov hotel ne organizira.ima pa šortne animatorje, športne aktivnosti se plačajo.

– če je tombola ne vem.zelo verjetno je enkrat na teden!

– hotel je brand name sol in v svoji kategoriji najboljši na oceni thomson agencije !

ZA VAŠ DENAR DO 4 APRILA DOBITE NAJVEČ , LANI SEPTEMBRA SEM BIL SAMO NEKAJ UR OB SLOVENSKI OBALI / reportaža
http://users.volja.net/belopeska /

in sem prišel domov prerojen !

koliko časa : najmanj tri dni

za vas pripravil
lordwales

katere agencije:
ilirika, globtour, kompas……………………………..

Joj Lord – upam da nisi tisto ti na spodnji sliki tega objavljenega naslova. Ker če si potem si grd kot …
Kot nek postarad pedi.

Ajde,
Bobi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close