Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice hotel sirene beach-otok rodos

hotel sirene beach-otok rodos

Pozdravljeni!

Zanima me, če je že kdo bil v tem hotelu (Serene beach), kako in kaj glede samega hotela, hrane, ljudi… Pravijo, da na tem otoku zelo piha, pa me zanima ali ta hotel leži na vetrovni strani (območje Ixia).

Lep pozdrav!

tega hotela ne poznam, smo bili pa v ixiji v dionisosu. smo se držali bolj bazena, ker je ob obali precej pihalo in tudi voda je imela ves čas valovčke (otrokom to ni bilo všeč). ima pa ixia prednost, ker je zelo blizu mesta. avtobusi vozijo pogosto, taxija pa tudi ni problem dobit (za 4 ljudi se že splača taxi). star del mesta je res božanski. mi smo veliko hodili naokrog, tako, da nismo pogrešali plaže v ixi in glede tega je ixia čisto uredu izhodišče. en teden hitro mine, kajti otok ima veliko za videt. drugače pa je IXIA hotelsko naselje, dolgo in razpotegnjeno s trgovinami in restavracijami ob cesti na eni strani in dooolgo plažo na drugi strani.

glede vetra: smo se kopali tudi na drugih plažah in smo iz plaže pri lindosu skoraj zbežali, tako je bilo vroče, vetra pa nobenega. to je pa še huje kot preveč vetra.

Zdravo!

Rodos je čudovit otok, mi gremo letos tja že tretjič. Res pa je, da na strani, kjer je Ixia močno piha, kar pa ne velja za drugo stran otoka. Morda poskusiš najti kaj v okolici Falirakija. Če ni v ponudbi slovenskih agencij, priporočam Gulet. Prodajajo pa njihove aranžmaje tudi naše agencije (Sonček, Kompas,..).

Res je, da imaš na Rodosu kaj videti – staro mestno jedro z obzidjem, akvarij v Rodosu, Monte Smith v bližini glavnega mesta, Petatludes – dolina metuljev, Epta Piges – 7 izvirov, Kamiros in biser otoka – Lindos.

Vendar če greš z manjšimi otroci, za njih je zakon voda in sladoled. moja sta bila lani stara 5 in 7 let, pa sta se na Lindosu vidno dolgočasila, Rodos mesto in dolino metuljev pa sta si z veseljem pogledala.

Veliko užitkov!

Lena

Lindos je nujno za pogledat, moja takrat 7 letnica se ni dolgočasila, smo šli dol na osličkih; tudi v aquapark smo šli in je bilo noro dobro. v dolino z metulji je treba it bolj zgodaj, da si med prvimi obiskovalci, ko so metulji še na tleh.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close