hotel sipar umag
Pred cca. 8 leti sem bila nazadnje s sinom, prej pa več let zapored, enih 7, 8, vsako leto. Hotel ima 2 dela, stari in novi (no, tudi nov že dolgo ni več nov) in stari del ima miniaturne enoposteljne sobe. V bistvu je to bolj omara kot soba, res mini-mini. V “novem” delu so sobe zelo lepe, ogromne, s terasami in balkoni ter klimo. Hotel leži dobesedno na plaži in deloma v borovem gozdu, tako da je lega špica. Do plaže imaš 20 sekund, ob hotelu je eno manjše igrišče za otroke, plaža je fajn, mal kamenčkov in pa beton. Sence kolikor je hočeš, ogromno sprehodov, vozi vlakec, po punti imaš švoh 20 min do mesta.
Hrana je bila vsa leta odlična, ogromno izbire, samopostrežni način, tudi za otroke si vedno lahko vzel s sabo kak jogurt ali sadje. Jaz sem se vedno z veseljem vračala, ker je bilo tudi osebje zelo prijazno in uslužno – tudi septembra, kar je Istri prej izjema kot pravilo. Edini problem so bili vedno nabasani avstrijski in vzhodni nemšli primitivci, ki so – niti ne tako redko! – delali sranje po hotelu. Temu se ogneš, če se daš namestit v višja nadstropja.
Forum je zaprt za komentiranje.