Hotel Pinija – Petrčane pri Zadru – Izkušnje (novejše)?
Prihidnji teden odhajam na dopust. Letos sva izbrala destinacijo zadar – petrčane-hotel pinija.
Kakšne novejše izkušnje?
Kakšen podatek katere sobe imajo najlepši pogled na morje?
Je kakšna razlika med sobami ali so na vseh delih enake?
Imava pa rezervirano sobo za dva z balkonom (pogled na morje).
Kakšen je njihov fitnes?
Je sence na plaži dovolj?
Hvala za vsako izkušnjo!
Pozdravljeni. Iz Petrčanov smo se vrnili pred 14 -timi dnevi, tako, da so zadeve še zelo sveže. Kar se tiče hotela – ne vem, od kod jim 4 zvezdice. Hrana je še kar, nikakor pa ne za 4 zvezdice. Zjutraj ni ne palačink, ne ocvrtih kruhov, izbor jogurtov je skromen, ravno tako sadja. Pri večerji ni nikoli bilo sladoleda. Ne me narobe razumeti, da je slabo, vendar se mi zdi ponudba preskromna za 4 zvezdice. Lahko se naješ, hrano dokaj hitro ponovno donašajo. Imajo pa dobre sladice (zavitki). Kar se tiče sence – lahko najdeš svoj kotiček v senci. V bližini sta trgovinici, nekaj restavracij, pekarna – tako, da lahko najdeš kaj tudi tam. Zelo dober je sladoled, ki ga prodajajo ob cesti. Kar se tiče sob ne vem, mi smo imeli družinsko, bila dokaj velika, prostorna, s pogledom na morje in velikim balkonom. Za otoke imajo preko dneva in zvečer organizirani mini klub – zvečer je polurni disco s plesom po programu (vsak večer isto, tako da po treh dneh že točno veš, kaj bo, vendar otroci se zabavajo). Imajo tudi sladkovodni bazen , vendar mi smo se kopali v morju. Imali smo se lepo, okolica je čudovita, čeprav bi glede čistoče v širši okolici lahko kaj več naredili. Če vas kaj zanima, me lahko vprašate. Želim vam prijeten odih.
V Piniji smo letovali v prvih dneh septembra. Morje je bilo sicer že nekoliko sveže, borov gozd okrog hotela pa je nudil bogato senco pred sicer še vedno vročim soncem. Hotelske sobe so zelo lepe, čistoča vzorna. Osebje izjemno prijazno, hrana pestra in okusna. Pojasnijo, da je zelenjava iz lokalne pridelave – Ravni Kotari. Animacija na hotelski terasi tudi v septembru ni manjkala. Poseben vtis so naredili domači pevci starih dalmatinskih pesmi. Bili smo skupina oseb nad 60 let in vsakdo od nas lahko Pinijo priporoči.
sorodniki s triletnico bili pwoleti, ker so jim hotel svetovali kot naj za otroke. ze lani, pa niso mogli, letos spet. ne vem, ali so prevec pricakovali, ampak so bili dokaj razocarani. cena kar visoka, preko 1000e za tri za 1t, tam pa ni bilo tako, kot so mislili. ne vem konkretno kaj, ampak spomnim se po pogovoru, hotel pa je ziher pravi.
Forum je zaprt za komentiranje.