Najdi forum

HOTEL PARADIS

Lep pozdrav

Zanima me ce je ze kdo bil v hotelu paradis v Tuniziji v Hammametu. Ker se nameravam tja odpraviti na počitnice me zanima kako se vam zdi ta hotel.

lep pozdrav

ej!
jst poznam ta hotel! kot si najbrz ze opazil, ima ta hotel 3*, kar bi za Tunizijo lahko pomenilo hotel slabse kategorije…vendar pa je v primeru Paradis-a tlele en veeelik AMPAK. Paradis je namrec za svoje 3* IZJEMNO v redu hotel. Hrana je samopostrezna (kar v drugih 3* hotelih v Hammametu ne velja) in pestra (imajo tudi dneve tunizijske kuhinje), bazena sta lustkana – en je s toboganckom, imajo pa tudi notranji bazen (!), kar se pa plaze tice – hotel je skoraj-bi-lahko-rekli na plazi. Kar se tice sob – vse so klimatizirane (kar spet ne velja za vse 3* hotele v Hammametu), so pa se tolko bolk lustkane tele sobe bungalovskega tipa ob glavni stavbi – pa se bolj privat se pocuts. Osebje je pa najbujsi del hotela (vsaj z mano so bili zeloooo prijazni).skratka, hotel je zadetek v polno – sploh ce pogledas razmerje med ceno in kakovostjo (v primerjavi z eno Phenicio Iberostar, ki je precej drazja, je Paradis, kar se tice tega razmerja veliko na boljsem).
ce imas se otroke, potem pa je to sploh hotel za vas! ce niste prevec peticni, vam tale hotel MORA bit vsec.

sicer pa en skok na: http://www.hotel-le-paradis.com

pa lepo potuj! pa lepo pozdravi Tunizijo v mojem imenu! 🙂

K.

Ojla!
Tudi jaz sem bla v tem in hotelu in sem bla fuuul zadovoljna. Vse drži, kar je k. napisala, osebje je ful prijazno, še posebej fantje v šanku. Boljše skoraj nisi mogel izbrat. Imej se fino in še v mojem imenu en pozdravček.
Irena

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close