Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice hotel Nimfa Živogošče-za tiste ki so že bili

hotel Nimfa Živogošče-za tiste ki so že bili

Vem da sem tečna in sem že spraševala tukaj, pa vseeno še me nekaj zanima.
Tiste ki ste bile v tem hotelu in ste bile zadovoljne ali pa ne,povejte prosim:
ali se da kje sprehajati v tej okolici hotela?
ali je izven hotela pa da ni predaleč kakašna pizzerija, kafič, restavracija…?
kakšna je bla hrana v tem hotelu?
če ste bili v pensionu vam je bilo vroče ker ni klime in ali vam je bilo težko hodit do hotela na kosilo , zajrt….
v glavnem me zanima če moraš biti samo v hotelu ali se lahko greš zvečer kam sprehodit, pa ne mislim tukaj mesto da bi hodla na štante, kavo, sladoled., radi se sprehajamo zvečer.
Prosim za vaše nasvete pomoč ker gremo prvič letos v hotel, do zdaj smo bili 8 let v appartmajih.
Hvala vanprej

Pojdite v hotel, samo ne v tega in na ta kraj.
Ne me razumet narobe… mi smo bili lani v Živogošču, Mala Duba ( to je prb. 2 km.naprej). V apartmaju. Odličen dopust. Mir, majhna vas, malo ljudi… EN kafič, ENA mini trgovina, ENA picerija in NIČ drugega. Za nas je bilo ok.
Smo se malo vozoli naokoli, in ob Nimfi ni nič. Sprehajaš se lahko okrog, ma do kakšnega mesta ne prideš… mogoče do kakšne mini vasi. Edino z avtom greš lahko do večjega mesta na sladoled, šetnjo, pivo.
Še mal naprej je en avtokamp, tam je mal več – tudi za otroke, trgovine, štanti, trampolin,

Smo se hecali, da bomo ful zapravili, ker gremo na Makarsko riviero, pa sploh nismo imeli kje zapravljat!!!

Aja, pa tudi hotel mi ni deloval nič privlačno. Ne od zunaj in ne od znotraj ( smo iskali wc).
Srečno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close