Najdi forum

Hotel na Rodosu

Ali kdo ve za kak soliden hotel na Rodosu, in sicer prav v mestu Rodos?

HVALA!!!

Semiramis – par dni nazaj sem nekje videla eno ugodno ponudbo, se ne spomnim, katera agencija je bila.
Hotel ni čisto v centru mesta, malo na obrobju, je pa do mesta lušten sprehod. Pred par leti so zgledale sobe čisto nove, zajtrk in večerja super, kaj več pa mi od hotela itak ne rabimo, ker se potepamo okoli. Še večerja hodi včasih malo narobe, ko bi človek šel že proti večeru malo po svoje okoli.
Edino bazen je bolj majčken, ga pa mi nismo potrebovali.
Blizu tega hotela je pa Blue Sky, so mi tud povedali, da je v redu, ima tudi velik bazen. Leži pa tudi na robu mesta, ob enem rondoju, tako da zna bit mogoče mal hrupno zaradi prometa. Če ga sploh je kaj dosti zvečer in ponoči tam okoli.
Če bi jaz šla še enkrat, bi gotovo izbrala enega od teh dveh.
Ali pa kakšnega drugega vsekakor v mestu, da greš lahko peš na špancir.

Jaz grem ravno v ta hotel Semiramis in sicer letim v četrtek.

Kaj pa je zate soliden hotel?
Iščeš hotel v mestu Rodos ali prav v starem mestnem jedru (znotraj obzidja)?
Hotelčki v starem mestnem jedru so namreč povsem drugačni od hotelov v mestu, nimajo bazenov, vsaka soba je malo drugačna. Pred 500 in več leti namreč niso vedeli kako bodo danes zgledali hoteli.

In kdaj potuješ na Rodos?

@****: želela bi hotel v mestu Rodos, ni pomembno kje točno, samo, da je v tem kraju (da ni recimo Ixia….). Kaj je zame soliden hotel? Ja no… da je kolikor toliko urejeno, čisto, dobra hrana, bazena tudi če ni, sej gremo ja na morje 🙂 Ne rabim nekega luksuza, ampak kakih žužkov si pa tisti teden na dopustu tudi ne želim imet v sobi 😉

@Mitjek
: za september planiram.

vedeti moraš, da je mesto rodos OGROMNO. od rodosa proti ixiji je plaža uredu od rodosa proti falirakiju ni nič pametnega, bolj industrijsko ker je tam tudi večje pristanišče.

če hočeš žur pojdi v faliraki. 2x rentaš skuter ali avto in greš tudi v mesto rodos.

Mitjek, kako je bilo na Rodosu? Hotel Semiramis uredu?

LP

Ali mi lahko kdo ki je bil LETOS na Rodosu pove ali lunapark v Falirakiju še obratuje? Nekje sem zasledila informacijo da so ga lansko leto zaprli.

Hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close