Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice hotel na morju z bazenom…iščem

hotel na morju z bazenom…iščem

prosim pomagajte mi z nasveti…šli bi na morje v hotel ki bi imel bazen ali več, saj je otrok premajhen za kopanje v morju. prosim tisti ki ste počitnikovali v kakem takem kraju na morju kjer bi bili še bazeni poleg mi svetujte. Dve leti smo bili v portorožu in se kopali v bazenih z morsko vodo in je bilo otrokom super, vendar bi šli sedaj kam drugam…
hvala za pomoč

Če ti ni predaleč in ne sovražiš Hrvatov, tole:

Hvar,Jelsa – Hotel Fontana
Cavtat – Hotel Albatros, Hotel Cavtat
Bol na Braču – skoraj vsi hoteli…..
…………

Tega je ogromno, pojdi v turistično agencijo po kakšen katalog.

Ne vem sicer, zakaj bi bil otrok premajhen za v morje (naša je bila prvič pri 5. mesecih). V Istri izberi hotel in apartmaje Diamant v Poreču, hoteli v Čikatu na Malem Lošinju.

Drugače pa imajo vsi hoteli v Turčiji tudi bazene, včasi jje cena A-ja skupaj z letalom bolj ugodba kot PP na HR.

ja,če sprašuješ za poleti, potem je večina bazenov zaprtih.
vsaj na hrvaškem. ponavadi so odprti tam, kjer so tudi wellnessi.

Pa voda v bazenu ni nič toplejša kot v morju, vsaj v 90% ne. Samo bolj usrana :((

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Tudi našo smo prvič dali v morje pri 6 mes, ampak nismo v tisti vodi čofotali 30 min, ampak samo na kratko… ker voda ni bila najbolj topla…prej je bilo slabo vreme in je zmešalo vodo.

Veliko bazenov imajo v Umagu. Npr. v tistem hotelu, ki se mu reče nekako takole: Hotel Istrian Resort – imajo hotel in depandanse… ješ pa v hotelu…. imajo notranji (za zdaj, morska voda) in zunanjega (ne vem kakšna voda). Hotel je krasen, veliko otrok, super sobe, super hrana, blizu je morje, sprehajalna pot do Umaga (daleč, a vozi vlakec-traktor)… ampak najbrž tudi kar drag v poletnem času… V jeseni je bilo res ugodno, a takrat zunaji bazeni niso delali… Z bazena ne vidiš morja – saj je lociran med hotelom in lokalno cesto Umag-Savudrija… ko boš videla stolpič kot pri cerkvi, boš vedela, da je to tisti hotel, o katerem pišem..

Se pa s Skrbno strinjam tudi jaz – bolj priporočam, da se namakate v morju – bolj čisto. Kupite neoprenske Fredo kopalne hlače ali pa cel kombinezon (ebay)…. (mi do 2 let imeli na riti v morju kopalne hlače-kupili pa samo ene 80 ali 86)

Ima pa Umag še nekaj hotelov z bazeni, ki so čisto ob plaži… ne spomnim se imena, morda Aurora? Na ven so gledali zelo lepi, ampak ti sedaj pozimi ne delajo… Oni gornji pa dela vse leto.

sol polynesia,sol stella maris,sol aurora,sol umag-vse 3km pred umagom

To možnost ponuja tudi Strunjan
L.p
Tudi Vanja2 in moski konjiček ponujata odlične možnosti

******************************************************************************************************** Je juho polil pa jih je slišal : a zdej si pa sit, k boš lačen ...

Resort Novi v NOvem Vinodolskem. Zelo lepo.

Notranji bazeni so poleti ponavadi zaprti, zunanje pa ima skoraj vsak hotel. Bazen s sladko vodo ima Maestral in Laguna v Novigradu, meni osebno je veliko bolj čisto morje kot bazen, samo naš ima strah pred globoko vodo in mora videt dno, tako da smo potem ponavadi na bazenu.

Otrok je kvečjemu premajhen za kopanje v kloriranem bazenu…
raje poiščite kak peščen morsi zaliv

Luna hotel na otoku Pagu. Zelo priporočam.

o.k. če imate novorojenčka, oz. bo to bil ko boste na morju, je tako morje kot tudi bazen neprimeren. sicer pa so za majhne otroke bazeni manj primerni, kot morje. veš kombinacija morske vode z klorom (saj bazeni morjao bit tudi klorirni) je malo tako tako za kožo.

saj otrok ni tako majhen, 4 leta, vendar se noče kopati v morju-mu je premrzla voda, valovi, pesek….zato je raje v bazenu , celo če je kak otroški kjer lahko sam hodi po bazenu in se igra…

ja tak je tudi moj.ne mara okusa soli,valov ga je strah.pa gravžajo se mu trave.zato moramo biti vedno nekje kjer je bazen v bližini.

V Stelamarisu je zunanji bezen, ki dela celo poletje ali pa se kopaš m mali umetni laguni, je zelo primerno za otroke. So pa bungalove v celoti obnovili je zelo lepo.

..če finance niso problem.

http://www.falkensteiner.com/hr/hotel/borik/

pojdite kjer kjer je gladina vode nizke, in otroku nabavite čevlje za v vodo. pa take ko mu bojo všeč. pol pa ne popustit če bo hotel z njimi v bazen, tja nikakor. in ja pojdite z otrokom v morje morda se boji velikosti morja in gneče. morda ne prenese mivke med prsti, pa pojdite kjer je prod. kar se tiče valovov pa mu pokažite da se z njimi lahko tudi igra, ma ne ga silit če bodo valovi res previsoki. to je treba ocenit sproti. najlažje pa ti svetujejo v agenciji kam it kje je za otorke primerna plaža in otrokom primeren hotel. npr. v Rabcu v hotlu Castro in Polux je postrežba hotel in bazen ter otroku primerno ozračje z animatorji, itd. itd, vse super. ma plaža pa tistid el prim. majhnim otrokom je majhen, natrpan, pa še v hrib je treba do hotela. in nimaš kam razen po promenadi brez avta. nekako enkao je po celem kvarnerju, gladina vode hitro pade in je voda hitro globoka. medtem ko istra pa naprej dalamcija je malo drugače, pa tudi ne povsod, odvisno je kam želite in kaj pričakujete, razen bazena seveda.

evo moje mnjenje je,da se odpravite v BERNARDIN na slovensko obalo tm majo bazen……k je najbolj če je beby mejhn,,,,k js bom šla tja al pa km u toplice!!

Meni je bilo super v Funtani – med porečom in vrsarjem. Poceni, bazen, prijazni, veliko slovencev, pozorni do otrok

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close