hotel na morju z bazenom…iščem
prosim pomagajte mi z nasveti…šli bi na morje v hotel ki bi imel bazen ali več, saj je otrok premajhen za kopanje v morju. prosim tisti ki ste počitnikovali v kakem takem kraju na morju kjer bi bili še bazeni poleg mi svetujte. Dve leti smo bili v portorožu in se kopali v bazenih z morsko vodo in je bilo otrokom super, vendar bi šli sedaj kam drugam…
hvala za pomoč
Tudi našo smo prvič dali v morje pri 6 mes, ampak nismo v tisti vodi čofotali 30 min, ampak samo na kratko… ker voda ni bila najbolj topla…prej je bilo slabo vreme in je zmešalo vodo.
Veliko bazenov imajo v Umagu. Npr. v tistem hotelu, ki se mu reče nekako takole: Hotel Istrian Resort – imajo hotel in depandanse… ješ pa v hotelu…. imajo notranji (za zdaj, morska voda) in zunanjega (ne vem kakšna voda). Hotel je krasen, veliko otrok, super sobe, super hrana, blizu je morje, sprehajalna pot do Umaga (daleč, a vozi vlakec-traktor)… ampak najbrž tudi kar drag v poletnem času… V jeseni je bilo res ugodno, a takrat zunaji bazeni niso delali… Z bazena ne vidiš morja – saj je lociran med hotelom in lokalno cesto Umag-Savudrija… ko boš videla stolpič kot pri cerkvi, boš vedela, da je to tisti hotel, o katerem pišem..
Se pa s Skrbno strinjam tudi jaz – bolj priporočam, da se namakate v morju – bolj čisto. Kupite neoprenske Fredo kopalne hlače ali pa cel kombinezon (ebay)…. (mi do 2 let imeli na riti v morju kopalne hlače-kupili pa samo ene 80 ali 86)
Ima pa Umag še nekaj hotelov z bazeni, ki so čisto ob plaži… ne spomnim se imena, morda Aurora? Na ven so gledali zelo lepi, ampak ti sedaj pozimi ne delajo… Oni gornji pa dela vse leto.
..če finance niso problem.
pojdite kjer kjer je gladina vode nizke, in otroku nabavite čevlje za v vodo. pa take ko mu bojo všeč. pol pa ne popustit če bo hotel z njimi v bazen, tja nikakor. in ja pojdite z otrokom v morje morda se boji velikosti morja in gneče. morda ne prenese mivke med prsti, pa pojdite kjer je prod. kar se tiče valovov pa mu pokažite da se z njimi lahko tudi igra, ma ne ga silit če bodo valovi res previsoki. to je treba ocenit sproti. najlažje pa ti svetujejo v agenciji kam it kje je za otorke primerna plaža in otrokom primeren hotel. npr. v Rabcu v hotlu Castro in Polux je postrežba hotel in bazen ter otroku primerno ozračje z animatorji, itd. itd, vse super. ma plaža pa tistid el prim. majhnim otrokom je majhen, natrpan, pa še v hrib je treba do hotela. in nimaš kam razen po promenadi brez avta. nekako enkao je po celem kvarnerju, gladina vode hitro pade in je voda hitro globoka. medtem ko istra pa naprej dalamcija je malo drugače, pa tudi ne povsod, odvisno je kam želite in kaj pričakujete, razen bazena seveda.
Forum je zaprt za komentiranje.