hotel na djerbi
Pozdravljeni! letos nameravamo z družino letovati na Djerbi. Zanima me , če je že kdo bil v hotelu LTI djerba holiday beach hotel in kako je bil zadovoljen. Imamo all inclusive varianto in dva majhna otroka ( 4 in 3 leta). A je kakšna trgovina zraven hotela, da se da večjo količino vode tudi kupiti (npr. za umivanje zob otrokom). Hvala za vaše informacije in lp
Mi smo bili lani v tem hotelu. Bili smo z vsem zadovoljni. Trgovinice so blizu, dve sta nasproti vhoda v hotel (čez cesto), so pa tudi na drugi strani hotela, ob cesti, ki vam bo presekala pot na plažo (meni je bila ta veliko bolj simpatična). Vodo, ki jo ponujajo ob obrokih, točijo iz plastenk. (Edina slabost je občasna gneča v jedilnici.)
No, jest osebno priporočam pitje vode striktno iz plastenke,…potrebna je velika pozornost,…sem zelo neobčutljiva, pa sem si dost na izi vzela tole z vodo (oktobra) na Djerbi (nisem je ravno pila, nisem pa niti nič preveč paničarila), no in smo jast in še dva gorenjca staknili vodno bakterijo šegelo,…živa štala, tko da toplo priporočam pazljivost,…pa lep dopust želim
Hojla,
pred 14 dnevi sem se vrnila z Djerbe. Sicer sem bila v hotelu Diar Yassine in je bilo vse v redu. Za umivanje zob sem uporabljala kar njihovo vodo iz pipe, za piti pa sem kupovala v plastenki. sicer pa jedla sem vse, tudi neoprano sadje in nisem imela nobenih težav, pa imam občutljiv želodec. Mislim, da vse težave so zgolj psihološkega izvora, da bo tako in tako in potem je res tako. Tako, da nobene panike, ko pa greste na WC si vsekakor umijte roke z milom in toplo vodo.
Forum je zaprt za komentiranje.