hotel Mouradi Djerba Menzel 4*
Mi smo bili poleti 14 dni v tem hotelu in je čisto ok. otroci so bili navdušeni nad animatorji. Hrana je zelo dobra, v dveh ločenih samopostrežnih restavracijah. Ni kakšnega hudega luksuza, ampak zelo simpatično. Morje je bilo ekstremno čisto za Djerbo; smo bili že par let prej na drugem koncu Djerbe, pa je bilo precej več trave in valovi. Tu je plaža v velikem zalivu in res čista. Pojdite si pogledat tudi plažo, ki se nahaja levo, če gledate proti morju v drugem zalivu, ker je res lepa (10 min peš).
Uživajte!
Dober dan,
mi smo se v cetrtek 27.09. vrnili z Djerbe.Bili smo v istem hotelu in smo bili zelo zadovoljni. Odvisno pa od cloveka kaksen luksuz pricakuje. Hrana zelo dobra in precej izbire. Sobe urejene in ciste. Mi smo se odlocali med POLP in all inn, ampak se splaca vzeti slednjo varianto, saj v blizini ni nikjer pametnega za jest, pa se pijace imas kolkor hoces in kdaj hoces od 06.-22.00 ure, pa se palacinke pecejo med 15.in 17. ter 22. in 24. uro. Okolica je zelo lepo urejena, pa tudi otroci bodo verjetno zadovoljni. Glede igrack za otroke, pa je najbolje, da vzamete nekaj s sabo, ker tocno ne vem kaj imajo in kaj ne. Nimamo otrok, pa nismo podrobno cekirali v tej smeri. Imajo animatorje za vse starosti.
Krokodilja farma je cca 4 km stran, cca 5 min s taksijem, ki stane 2 tunizijska dinarja (TD) v eno smer. Taksiji cakajo pred vhodom v hotelski kompleks. Vstopnina za farmo 12 TD (1 EUR=1,74 TD). Splaca se it sami, agencija hoce 16,00 EUR/osebo. Ob 17h hranijo krokodile, tako da se odpravite iz hotela cca pol urce prej.
Se nekaj info:
Do mesta Midoun je cca 3 TD s taksijem, cca 15 min.
Do glavnega mesta na otoku Houmt Souk pa je 30 km. Mi smo sli tam z lokalnim busom 1,6 TD/osebo in vozi cca 45 minut. Se splaca it,da malo opazujes njihove ljudi. Avtobus gre v levo smer od vhoda v kompleks in ustavi cca 300 m pred bazarjem v Houmt Souku. Avtobus za vrnitev v hotel pa vozi zaradi ramadana do 16h. Kasneje greste lahko s taksijem cca 8-9 TD.
Lepo se imejte in uzivajte na dopustu.
Ce vas zanima se kaksna sveza info, pa kar vprasajte.
Lp, Frenky
Super, najlepsa hvala za vse te izcrpne informacije, ki mi bodo prisle zelo prav, sploh pa 2 dni pred odhodom. Res komaj cakamo dopust.
Ali ste imeli sreco z morjem in ni bilo trave ali ste raje plavali po bazenih? Baje so bile letos neke alge, upam da jih je tok odnesel:-)))
Kaj pa sobe? Ste bili v bungalovih ali v glavnem hotelskem kompleksu? Mi bomo tam 2 tedna, tako da je fino vedeti, kje je bolje.
Na krokodiljo farmo pa 100%, gremo.
Se 1x hvala in lp.
Dobro jutro,
mi smo bli pet,sob in ned na safariju. V pon zjutraj je precej pihalo, tako da je bilo morje kar precej razburkano in se ni noben kopal. V sredo zjutraj je bilo na plazi ogromno trave, ki pa so jo do kosila s kamionom zvozili proc. V morju sem se kopal v sredo popoldan, ampak nas je bilo noter le pescica. V glavnem se ljudje kopajo v bazenih.
Splaca se vzet sobe v bungalovih, ker je vec placa, se posebno ce imate otroke. Mi smo bli prvo noc v bungalovu S in je precej placa. Ko smo prisli s safarija, pa smo bli v hotelskem kompleksu in je kar nekaj placa manj. Sicer pa boste tam 14 dni, tako da malo primerjate z ostalimi. Ce vam ne bo kaj prav, pa probajte zamenjat.
Hrana je v glavnem dobra. Nekaj jih je imelo prebavne motnje, menda zaradi kuhanih jajc.
Lep dopust,
Frenky
Forum je zaprt za komentiranje.