Hotel Mimosa hedera Rabac-je bi kdo tam mogoče?
Jaz sem bila 8 let nazaj. Nič posebnega, edino kar me je presenetilo, da je bila hrana zelo dobra. takrat. Drugače pa so ti hoteli (cvetni kompleks) v spodnjem delu Rabca- ni nobenih stopnic. Imajo svoj bazen. Edino s plažo ne vem kako je (sem bila aprila)- ker je takoj zraven kamp, pa ne vem ali je potrebno plačat ali ne. Pa gužva pride poleti.
Itak, baba čula, baba rekla.
Rabac je čudovit, plaže prekrasne, voda čista. stopnic pa je nekaj, ampak niso prav noben problem, četudi imaš vozek.
Je pa res, da meni ni všeč predel ravno okrog hotelov mimosa, hedera in kampa.
Predlagam drugi del rabca in kakšen Valamarjev hotel: mi smo bili v Sanfiorju in je prekrasen, hrana pa naravnost odlična. Bili smo tudi v Allegru, sicer zvedica manj, ampak je ravno zato presenetil z okusno hrano.
Rabac priporočam, mi se vedno radi vračamo.
http://www.pocitnice.info/katalog/items/rabac-hotel-mimosa-hedera.html
Konkretno v tem hotelu nisem bila, Rabac mi je dokaj všeč.
Mi smo bli pred par leti v Mimozi. Hoteli so vsi obnovljeni, plaža je v redu, edino malce gužve je v senci – pod edinim drevesom, ki je zraven morja, je polno ležalnikov, ki so last hotela. Kopaš se lahko tudi v bazenu, ki je zraven morja. Da bi ble kakšne stopnice, pa mi ni ostalo v spominu 🙂 mogoče za to, ker so mulci večji, pa nismo nobenega vozička vlačili s sabo 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.