Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice hotel – Mehika -Cancun

hotel – Mehika -Cancun

Lepo vas prosim, da mi priporočate kakšen dober hotel (po dobri ceni) nekje na obali (karibski) Mehike na Cancunu ali Playa za zadnje par dni si odpočiti in uživati morje..
Prosim za naslov ali celo mail ali podobno..
Verjetno je najbolje, da na tem koncu rezerviramo pred odhodom, sicer je nevarnost, da ostanemo brez prenošišča? Hvala

Meni je bilo najbolj všeč v preprosti kočin na obali poleg Tuluma. Če pogledaš v LP ti bo vse jasno in če si avanturist ti predalgam kar tiste ta prve, ki so res najbolj osnovne, za večje razkošje pa samo nadaljuješ naprej po obali.

Playa Del Carmen je en sam turist, poceni hotelčki se najdejo tri oziroma več ulic stran od morja.

Zadnje tri dni sva midva preležala še na otoku Isla de Mujeres (se opravičujem če ni pravilno napisano). V Cancunu greš na glavni avt. postaji čez cesto in na mestni bus do pristanišča in od tam te v pol ure prepelje na otok gliser. Otok je zelo majhen in prijeten. Hostel odsvetujem ti pa predlagam mini hotelček, ki je v bližini, ime se sedaj ne morem spomniti pa ni problema ti lahko sporočim kasneje.

Lep pozdrav.

cao, na obali jukatana(cancun)ti ni panike dobit kaksen hotelcek.vendar ti priporocam glede cen da najames kaksno izmed kaban(lesene hisice),pa se blizu obale si ,gledas na karibsko morje.jaz sem sotorila pa je blo zelo poceni.Upam da bo manj gužve.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close