Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek hotel Marita Portoroz-pozna kdo?

hotel Marita Portoroz-pozna kdo?

Je ze kdo bil v hotelu Marita v Portorozu? Kje tocno je, kaksne so sobe, bazen? Hrana, je samopostrezna?
Hvala za info!

Malo si poglej na teh straneh:

Mogoče ti bo lahko kaj več o samem hotelu povedal kdo drug.

LP

Ja, pred štirimi leti sem bila tam en teden in sicer ravno tak čas. Hotel stoji ravno med Lucijo in Porotorožem. Takrat je bil hotel popolnoma prazen, z možem sva bila nekaj dni edina gosta tam. Vsi so bili ful prijazni. Pokazali so nama nekaj sob in potem sva si lahko izbrala, v kateri bova 🙂 Sobe so imele na razpolago kopalnico s tušem ali banjo. Vse so imele masažne šobe. Sicer pa so sobe super opremljene, kot nove. Precej velike, postelje zakonske (zame je to pomemben podatek), balkoni precej prostorni, mini bar, TV, klima…

Naju so takrat v restavraciji stregli, ker sva bila pač edina gosta. Nekaj ur prej so naju poklicali v sobo, kaj želiva jest in so nama to pripravili. Tudi, ko je bilo na koncu nekaj gostov, je bila večerja še vedno postrežena (a zelo dobra: dve predjedi, glavna jed, sladica), zajtrk pa je bil samopostrežen.

Bazen. Notranji, ni velik + dva jakuzzija. Ker sem bila noseča, se za savno nisem zanimala, a mislim, da imajo turško in finsko.

Te še kaj zanima?

Zame razočaranje. Hočejo biti neki fensi hotel, pa jim ne uspeva ravno najbolje. Kaj ti pomaga npr. masažna tuš kabina, če pa je vse napol zamašeno, ne deluje, ni vzdrževano, čiščeno… Tudi hrana me ni prepričala: za zajtrk npr. dve vrsti sveže salame, od tega pri eni že močan rjav rob (od starosti), gljak. Mene tja več ne bo.

Lp,
Katarina

Katarina,kdaj ste pa bili tam? Sla bi cez vikend v Portoroz,do sedaj smo hodili v hoel SLovenija, res super, a za 2 dni ne mores dobiti polpenziona.Z majhnim otrokom je pa zoprno 2x na dan iskati hrano naokoli…

Pred kakšnima dvema letoma.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close