Hotel Lucija Portorož
Za starse bi vplacala kot darilo 3 dnevno pocitnikovanje v Hotelu Lucija v Portorozu. Ima agencija Soncek neko tradicionalno humanitarno akcijo. Pa me zanima, ce je kdo ze bil in ce je v redu. Saj nista zahtevna, vazno, da je cisto in v redu hrana. In ce sta nastanjena v Luciji se lahko hodita kopat v bazene GH Metropol in me zanima koliko dalec je to?
hello!
Jaz sem že bila tam in sem bila zmeraj zelo zadovoljna. Sobe so čiste, hrana je super – resnično velika izbira. Sicer je v ponudbi Sončka vštet le zajtrk, ampak mi smo se zmeraj tako najedli, da je bil mir do večerje ;))
Hotel Metropol je čisto blizu – največ 2 minutki hoje. Na razpolago so tudi savne, fitnes,…
Resnično priporočam!!!
Jaz sem bila ze trikrat. Hotel je soliden, bazen je cisto zraven, za hotelom po stopnicah, kjer je bazen. Imas tudi moznost savne, najbolje, da si takoj, ko prides, rezerviras termin. Zajtrk je je samopostrezni, OK. Jaz sem bila vedno zadovoljna, zato se vsako leto vracam tja. Za tako ceno je super! V ceni smo mi imeli samo zajtrk, potem smo sli pa popoldan se kam na pico ali kaj podobnega.
LP, Laura
Zelo zadovoljni, sobe solidne, zajtrk pa za hotel s 5 zvezdicami. Na večerjo smo hodili v neko super gostilnico v bližini, ki nam jo je priporočila predstavnica v hotelu. Pa še poceni je bilo, saj imajo gostje hotela popust. Edino bazen v Metropolu ni primeren za majhne otroke. Smo bili glede tega kar malo razopčarani.
Forum je zaprt za komentiranje.