Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hotel Livada v Moravcih

Hotel Livada v Moravcih

Z možem se odločava za ta hotel, za kakšne 3 dni.
Zanima me, če ste že bili kdaj tam, kako je? Je zelo prefinjeno? Kako ste oblečeni na večerji, zajtrku? Je v vsaki sobi jacuzzi? Kakšna je nasplošno klima v hotelu? Se vračate? Zakaj?

Hvala za mnenja, rada bi sicer malo razvajanja, ne pa tudi neke prevelike noblese.

Jah, za moje opjme je kr noblesa. Za večerje se eni dokaj večerno oblečejo, jaz pa čisto običajno dopustniško- kavbojke, majčka.
Po mojem je jacuzzi v vsaki sobi. To je res fajn, se lahko pocrkljaš 🙂
Klima v hotelu je pa kljub temu, da je bolj fin, dobra. Osebje je zelo prijazno, nimaš občutka, da te prezirajo, če nisi ravno bogataško napravljen. Midva sva bila celo z malimi otroki, pa so se natakarji (jah, pri jedi je največji problem, ker se dogajajo bnesreče, pa kakšno glasnejše govorjenje…) zelo dobro držali.
Je pa res to hotel, v katerega bom raje hodila sama, no, s partnerjem. Z otroki pa v kakšnega bolj na izi.
Skratka, če sta sama, zaljubljena, vama ni škoda denarja- priporočam!

čist lepo je na nivoju, tako za majhne otroke, kot starejše…plačaš malo več, ker je tudi standard v sobah malo višji, pa zastonj dostop imaš potem na bazen in v savne..za vsake krompirjeve gremo tja in nimam filinga, da je pa tolk nobel, da se morš neki slavnostno oblačt..kukr komu paše….za zajtrk športno, zvečer casual….men je hotelček prav všeč, nobel je pa zame tam, kjer plačaš od 500 eur na noč in moraš tut potem na toaleto gledat kaj oblečeš…tu gre pa za hotel prijazen za družine kot pare

Jacuzije s črno vodo imajo samo sobe z oznako prestige. classic sobe mislim da nimajo jacuzija ampak samo prho z masažnimi šobami…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close