Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hotel Livada prestige

Hotel Livada prestige

Ali je kdo že bival v tem hotelu? Kakšne imate izkušnje? Ali res v sobah smrdi po nafti, ker imajo v kopalnici pipo s termalnim vrelcem?
Hvala za odgovore.

Tukaj so izkušnje na potovanju. plasiraj post nekam na bolj primerno mesto!!!

Imaš idejo kam?

počitnice!

o, srakoper je spet oživel
Ti, ampak a boš tale “popotniški” naval zdržal, to lahko traja vsaj do jeseni?

Mene tudi zanima vse o tem hotelu.

Zdravo!
Bila sem v hotelu Livada in sem več kot zadovoljna… V sobi smo imeli 2 kopalnici. v eni masažni tuš, v drugi jacuzzi. Če si ga vklopil, da ti je točil termalno vodo(z delci nafte), ja potem je smrdelo, če pa si vklopil z normalno vodo, potem pa ni smrdelo:) res super hotel, gremo kmalu spet tja. Priporočam.
LP

Tudi mi gremo čez slab mesec tja, že komaj čakam.
P-pikica, ali si imela suito sobo, ali sobo prestige? Pa hrana, je verjetno tudi super, kajne?

joj, veš da se ne spomnim kakšna soba je bila… hrana pa čudovita…ješ in ješ….:) boš videla 🙂

Mi gremo tja v sredo. Joj,komaj čakam. Ali gre še gdo naslednji teden tja?

lepo se imejte in ne pozabit na nas, ki iščemo in spremljamo vedno nove informacije

edera

[youtube]abqZU5OVkKk[/youtube] Nikoli obupati 5 sekund pred čudežem ( Maginja Blinkita)

danes smo se vrnili. Hotel, postrežba, hrana, prijaznost..na vrhuncu. Zagotovo se še vrnemo v Livado. Priporočam!!!

mislim, da se bodo forumaši strinjali, če napišem, da nas veseli, da ste se super imeli.

edera

[youtube]abqZU5OVkKk[/youtube] Nikoli obupati 5 sekund pred čudežem ( Maginja Blinkita)

Bil v Livadi Prestige- katastrofa.Žena je v kopalnici našla crknjeno miš.Meni prerezali gumo na avtu- katastrofa. Sicer pa tako- tako.

Tudi jaz sem prejšnji teden nisem vrnila ravno navdušena iz tega hotela… Manjše pomanjkljivosti – in zato mislim, da si nikakor ne zaslužijo pet zvezdic…

Pridemo na recepcijo in nam povedo, da masaže, katere imamo rezervirane niso možne, in da niso imeli kontakta, kam naj sporočijo…ja, seveda…. Vsa rezervacija hotela je potekala preko maila in telefona….

Pravijo, da se vse enkrat doživi prvič….:
ko sem se iz bazena vračala v sobo, so me v sobi pričakali neznani ljudje – sicer je bil zraven tudi portir – meni se zdi to nedopustno, hotelskemu osebju pa očitno normalno – čisto nobenega opravičila!!!!!

Hrana pa je bila res OK.
Savne so vse precej hladne, precej zasedene. Tudi okoli bazena so vsi ležalniki polni. Tudi masaža, ki smo se je potem poslužili ni bila nič posebnega…

Pa, da ne bom samo “šinfala”:
No, ker pa sem imela RD, so me obdarili s čestitko in rožico.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close