Najdi forum

Hotel Las Vegas

Pozdravljeni

mogoče mi lahko kdo priporoča kakšen normalen hotel v Las Vegasu, ker jih je miljon in nevemo katerega naj izberemo. Mogoče kdo iz izkušenj.

Pupa

Leto nazaj sem stanovala v hotelu Circus Circus, predvsem ker je bil kar cenejši od ostalih. Nahaja se na Stripu, soba je bila super, mislim da sem takrat dala 40 $ zanjo. Če prideš pravi dan, torej ne petek ali vikend, so sobe nasplošno ceneje. V glavnem priporočam…

MI smo bili dve leti nazaj v Sahari. Ravno tako na Stripu in zelo uredu, pa tudi neprimerno ceneje od drugih, bolj glamuroznih hotelov. Cena ravno tako 40 USD na sobo na NOč (dve oseb), samo smo bili med tednom.

Hvala še iščemo. Največji problem je prav to da smo tam med vikendom in so hoteli enkrat dražji kot med tednom.

Priporočam New York-New York Hotel.

Vsak hotel v Vegasu je doživetje zase, jaz sem spal v Venetian, Bellagio in Wynn.
Ti so preverjeno med najboljšimi hoteli v Vegasu.

Jaz sem spala v hostlu, je bilo najugodnejše!

Pozdrav

V Vegasu je hotelov malo morje, težko bi rekel kateri je najbolj ugoden. Rad bi pa opozoril na nekaj drugega – v Las vegasu so noči tako dinamične, polne dogajanja, da se bolj malo spi in zato, po mojem, ni bistveno v katerem hotelu si, le da je cenovno dovolj ugoden. Običajno tam nismo zaradi bivanja v hotelu…
Po netu poišči varianto, ki je zate sprejemljiva in to je to – tam se ne moreš dosti zafrkniti pri kvaliteti hotela.

LP

MIdva sva spala eno noč v Binion`s, to je tisti “old school Vegas”, eno noč v Miragu in nekaj noči v Stratosphere. če hočeš ugodno varianto je potem Stratosphere zelo v redu. Sobe so zelo lepe.

Mi smo lani poleti spali v Circus Circus, rezervirali dva dni pred prihodom, dobili popust. Med tednom je bila cena za 4 osebe, mesec avgust USD 75,00, čez vikend cene precej narastejo. Mi smo planirali ponedeljek, torek. Soba v redu, mene osebno je motila le velikost hotela, saj smo drugače spali v manjših motelih, ki so mi bili veliko bolj simpatični in obvladljivi. Ker pa smo spali v 25. nadstropju, smo imeli lep razgled vse naokrog.

Meni in mojim je bilo mesto Las Vegas presenetljivo zelo všeč.

Lep dan….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close