Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hotel Iberotel Fanaara ali Tropicana gradn Azur????

Hotel Iberotel Fanaara ali Tropicana gradn Azur????

Pozdravljeni,

s fantom nameravama konec junija na dopust v Sharm el Shaikh. Na internetu sem našla za veliko informacij o različnih hotelih, na koncu se odločam med dvema in sicer Iberotel Fannara in Tropicana grand azur in se ne morem odločiti. Prosila bi če je kdo bil že v katerem od teh hotelov, da mi pove še svoje izkušnje. Kar še nisem našla, kakšno plažo ima hotel Tropicana grand azur, če je v bližini hotela ali se je potrebno do nje peljati z busom in ali ima koralni greben, bi bila vesela tudi teh informacij?

Hvala vsem za informacije

LP

Bili v Fanari in smo bili navdušeni. Je pa res da je plaža dostopna po kar precej stopnicah in je mičkana. Res mikroskopska in natrpana. Ampak kar odtehta je koralni greben, ki je fenomenalen.

Animacija nas ni brigala, ker smo šli raje v Old Sharm na potep po večerji.(taksi – blizu) in Leila wa Leila gledat pestrost štantov ali pa predstavo (peš)

Če te pa še kaj konkretneje zanima……..vprašaj.

Hvala 🙂

z hrano ste bili zadovoljni?

Za ostalo pa vem da je super, koralni greber vsi hvalijo, da plaža je mala ampak je greben tako čudovit da človek ostane baje brez besed :)….tudi hotel in osebje so povsod bili pohvaljeni….aja kako pa je z bazenskim kompleksov v hotelu, je topla voda ali je zelo mrzla?….

Pa še ena pomembna stvar me zanima, opozorili so me glede vode, da je treba nujno piti ustekleničeno ker njihova ni ravno najboljša. Ko sem klicala po agencijah so mi dejali, da ustekleničena voda ni všteta v ceno in da si jo je potrebno tam posebej vsak dan kupiti. Na enem izmed foromov pa sem prebrala, da so imeli ustekleničeno vodo v paketu all inclusive zastonj?

Bazenov nismo koristili, vendar so bili kar dobro obiskani tako da smatram da so O.K.

Glede toplote vode ti pa lahko povem le to da UPAJ da je čimhladnejša če boš seveda utegnila koristiti bazenske vode.

Glede vode za pit pa ne vem, ker smo pili pivo in fantastične koktejle. (hecam se……………čisto malo)

Voda je v balonih v baru na plaži in v baru v avli. Prideš in natočiš v kozarec ali pa v plastenko. To vodo so otroci koristili tudi za umivanje zob.

Hrana je nam bila odlična. Vedno na izbiro 2 vrsti juh, ribe, meso(razen svinjine seveda) dušeno, pečeno, vedno 2 vrsti pašte (kuhana in v pečici) krompir, riž,zelenjava, solate in sladic v izobilju.

Pa še popoldan imaš na razpolagobaje pice in ne vem kaj še. Mi pač teh storitev nismo koristili, ker je hrane tako ali tako dovolj oz. preveč. Nekaj ljudi se je dobesedno prenažiralo, nekaj pa delali norca iz hrane. nabasali so si toliko na krožnik potem pa niso mogli pojest in so polovico pustili. Ogabno.

Osebje je pa zelo prijazno. Hotel je zelo čist. Ni potrebno nositi brisač ker jih dobiš vsaki dan sveže za na plažo. Dobiš jih pri osrednjem bazenu v hiški.

V hotelu je tudi trafika oz. trgovinica kjer dobiš vse in trgovinica z spominki, ki ima fiksne cene. Tako si lahko cene ogledaš in približno veš za koliko se sploh cenkaš na tržnici.

Skratka uživajta in izkoristita vsak trenutek za raziskovanje čudovitega podvodnega sveta. Če želiš videt “nemote” – tiste klovnske ribice iz popularne risanke jih lahko vidiš čisto pri pomolu na levo, če gledaš z obale. Videli smo jih samo tam – ali pa nismo imeli drugače sreče.

Najlepša hvala za tako izčrpane podatke, upam da bo vse OK in da bo to najin najboljši dopust do sedaj 🙂

Hvala še enkrat, lep dan še naprej

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close