Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hotel Histrion Portorož

Hotel Histrion Portorož

Bili na dopostu v terminu konec februarja tri dni.Prvič in nikoli več.V bazenih voda hladna,zrak hladen .Največji šok pa je soba ,hladna da smo morali klicati vzdrževalca ,ki je nekaj jamral da mora nekaj v kurilnici pojačat.tv manjsi kot rač.monitor .hotel si zasluži 2*.Nas pa tam več ne vidijo.

A tudi pse dovolijo?
Če v omenjenem hotelu dovolijo gostom imeti pse, tudi mene ne vidijo več.
Hvala.

Bili ste konec februarja? Kdaj pa je zate konec februarja?:)

Zanimivo, jaz sem bila pa tam novembra lani, je bilo pa čisto prevroče v sobah, kako smo si različni:). TV pa lahko doma gledam, tako da mi je za tistega v hotelih čisto vseeno, tudi če ga ni.

Se povsem strinjam, hotel si nikakor ne zasluži 4*, mogoče ja, ko je bil zgrajen. Dotrajano čisto vse, bazeni še najbolj, umazano, razpadajoče…..

Še gostje se obnašajo kot v času juge in socializma. Pridejo iz vseh koncev krajev slovenije, vseh vukojebin, rovt in mest.
Obuti hodijo do bazena, s seboj nosijo malico, pijačo in se eni obnašajo, kot da so privat na pikniku. Veliko hrane pokradejo na samopostrežnih zajtrkih. Pamži v poscanih plenicah se spuščajo po toboganih….
Še dober, da je hotel tak kot pač je….. glede kakšni gostje hodijo tja med raznimi počitnicami.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close