Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hotel histrion

Hotel histrion

Je že kdo bil v hotelu Histrion v Portorožu oz. Bernardinu? Že imamo rezervirano, pa gledam na internetu mnenja, baje umazane sobe itd.? Vsega sem našla eno sliko kopalnice. Majhna, vse natlačeno, wc in umivalnik čisto skupaj. Sobe na njihovi spletni se mi zdijo lepe, ampak, ko gledam druge slike na netu pa groza. Na njihovi spletni strani nikjer ni slike kopalnice. Je res tako grozna, majhna, deluje nehigienično, čeprav je čista na pogled na sliki. Kdo ve kako je res?

Ocene niso nobena groza, na Bookingu ima 8. Mi smo bivali v hoteli z oceno 5, pa je bilo za preživet.

Jaz sem bila velikokrat v Vile park, kar je 3zvezdice. Stare sobe že imajo. Ni se kaj veliko renoviralo pa sem bila prvič pred več kot 15leti. Majhen televizor. Kopalnica majhna. Samo s čistočo pa nisem imela nikoli problemov. Tudi hrana ok.

Nazadnje sem bila pred par leti in so se mi sobe zdele čisto ok. Sicer se vidi, da hotel ni več nov, a je bil čist in dovolj dobro vzdrževan za svojo kategorijo. Hrana tudi dobra, razgled na morje pa krasen. Motilo me je pa, da je premalo plavalnih površin za odrasle in premajhni jacuziji in tudi čistoča v bazenskem kompleksu bi bila lahko boljša. Za otroke je pa bazenski del super.

Kje to bereš? Na bookingu so komentarji čisto solidni.

Kako pa je s hrupom v Vilah Park? Ke kaj hrupa, ker so ob prometni ulici oziroma trgu?

Ja odvisno kje si. Ko sem bila še majhna so imeli vsak dan glasbenega gosta. Pa vse trgovinice so bile odprte. Potem so pa itak vse zaprli. 🙂 Drugače pa če imaš sobo na travnik zadaj, ne moreš imeti odprtega balkona, ker lahko kdo notri pride.

Ja, ocene so res kar ok sem videla. Potem pa sem v google vtipkala “hotel histrion sobe” in “hotel histrion kopalnice”, ena kopalnica, ne vem a je to kak gost slikal, wc in umivalnik čiiisto skupaj, polička kamor daš zobne ščetke direkt nad wcjem, banja (a niso po hotelih samo še tuši?) tako ozka, da ne vem kako se tja stlači kaka debelejša oseba. Pa dobro to je ena slika na googlu, ki ne vem kdo jo je slikal. Zato pa tu sprašujem, če kdo kaj več ve? Kot pravim sobe na njihovi spletni strani res lepe, delujejo dokaj velike. Zakaj ni nobene slike kopalnice? Rezervirano imamo klasično dvoposteljno sobo z balkonom pogled na morje. Kdo kaj ve kaj bomo dejansko dobili? Tv me niti ne moti, imamo tudi doma bolj majhnega.

Par let nazaj: v obeh hotelih so bile stare sobe, a vzdrževane, kopalnice lepe. Bernardin je boljši od Histriona. Pri Histironu so ene sobe (sicer pogled na morje) čisto na drugem koncu hotela in se kar nahodiš do sobe:)
Pri Bernardinu me je zmedlo, da je recepcija v “pritličju”, ki je dejansko 11. nadstropje:)

🙂 Koliko se nahodiš? Sem videla ja, da je hotel kar velik. A nista dva dvigala? Na različnih koncih? Kaj pa v bližini, kake picerije, trgovine (merkator), kake trafike?
Pa recimo primerjava, če kdo ve, s hotelom Piran, kar se tiče velikosti sob, kopalnic? Koliko manjše, če sploh, so v histrionu?

🙂 Koliko se nahodiš? Sem videla ja, da je hotel kar velik. A nista dva dvigala? Na različnih koncih? Kaj pa v bližini, kake picerije, trgovine (merkator), kake trafike?
Pa recimo primerjava, če kdo ve, s hotelom Piran, kar se tiče velikosti sob, kopalnic? Koliko manjše, če sploh, so v histrionu?
[/quote]

V Histrionu sem bila na obisku, se mi je zdelo ful daleč za hoditi in tak mali labirint:) Orientacijo imam zelo slabo in že Bernardin me je čisto zafrknil z 11.nadstropjem, Histrion je pa dodal svoje. Picerije se ne spomnim, ker smo imeli obroke v hotelu, a v mandraču je dovolj kafičev in tudi kaka restavracija, Merkator pa na koncu Histriona oz Vile Park, ni daleč. Enako kot najbolj oddaljena soba v Histrionu:):):) (malček pretiravam;))
Za trafike ne vem, hotela Piran ne poznam.

Mercator je v tisti stari stavbi proti Portorožu k je bil včasih od droge portorož. Pa včasih je bila v piranu una trgovinica 24h. 😁

Še eno vprašanje imam oziroma dva 🙂
A se da z avtom čist do hotela vsaj toliko, da se odloži prtljaga? In ali je plaža pri hotelu Histrion, ali se lahko kopaš samo tam pri Vile Park kjer je “ograjena” plaža? Pri Histrion se mi zdijo po slikah sodeč same skale in betonski del, nikjer pa ne vidim plaža kot plaža – stopnice, pomol.

Kopalnica je res majhna.
Ampak tvoje vprašanje pove nekaj drugega.
Ali nikoli nisi nikamor odpotovala, mislim predvsem na z in s Evropo.
Ali pa si potovala in bivala v hotelih z vsaj 4imi zvezdicsmi, ampak ti do npr. na Danskem, Nizozemskem, v VB tako dragi, da verjetno na naši obali ne bi razmišljala o tem hotelu, ampak si privoščila malce več.
Večkrat grem z družino kam in takšne kopalnice so čisto ok. Čisti, a cenovno ugodni hotelu v središčih velikih mest, imajo celo manjše kopalnice.

Ljubi bog, v Portorož greš, ne pa v New York🤣🙈 pomiri se no

Ljubi bog, v Portorož greš, ne pa v New York🤣🙈 pomiri se no
[/quote]

Ne gre toliko zame, bolj za mamo.

Ne gre toliko zame, bolj za mamo.
[/quote]

Razumem…. vredu je za starejše, lahko jo daš pred hotelom ven, parkirna garaža hotela je zraven hotela, ni nekih stopnic…. po moje ji bo všeč. Lep dopust obema☺️

Nočem te prestrašiti, ampak meni je histrion na nivoju nekje 2*-3*.
Konec leta smo imeli tam službeno konferenco, bivali smo nekje 4 dni.
Sobe stare, tudi mene konkretno je mocno zmotila kopalnica. Mala banja, natlačeno vse, da se komaj obrneš. Sama soba sicer povprečna, jaz sem imela pogled na “notranje” pristanisce.
Druga stvar, ki me je zelo motila, je bilo to dolgo pesacenje. Ocitno sem imela smolo, ampak dobila sem sobo, ki je bila od restavracije oddaljena dobrih 5 min hoje po doooolgih hodnikih.
Letos sem bila z otroci v Vile park, tam je podobno “staro”, le da je rangirano dejansko manj in bi rekla, da ustrezno. Smo pa dobili tik ob Histrionu in smo recimo do restavracije v Histrionu imeli mnogo blizje, kot takrat, ko sem dejansko bivala v hotelu.
Ne vem, mene niso prepricali, sploh pa ne s temi cenami in se mi zdi, da spijo na lovorikah stare slave.
Hrana je pa zelo dobra.

Zakaj bi kdo sploh pomislu it na dopust v to grdobijo na slo obali ?!

Midva greva vsako leto v hotel Histrion. Cisto nic mu ne manjka! Mogoce res cistoca pri bazenih. Hrana je odlicna. Ne hodite na obroke ob predpisanih urah, ker lahko dozivis STAMPEDO. Nemci so pred vrati restavracije, kake pol ure prej. Dobesedno prilepljeni na vrata. In, ko se ta odprejo, “kot v stali”. Bila sva tudi v Vile Park. Porazno. Vse izgleda utrujeno ze od zunaj, da ne omenjam znotraj. Hodniki v Histrionu niso tak grozen labirint! Osebje, predvsem sobarice, so zelo prijazne!!!!i Mislim, da boste uzivali. Se enkrat. Sobe so lepe, kopalnica tudi! Uzivajte!

Ja res je, ne bi nikoli razmišljala o tem hotelu, ker smo vedno hodili v hotel Piran, ker smo imeli na recepciji tudi prijatelje. Že original cena za polpenzion je bila ista kot v Histrionu, mi pa smo imeli popust za stalne goste + popust, ker smo imeli tam prijatelje. Kopalnica 3× večja, vsaj po slikah sodeč. No zdaj se je vse spremenilo, polpenziona ni več, samo še zajterk, osebje se je celotno zamenjalo, cene pa dražje.
Gledam pa zdaj posnetke na you tube za hotel histrion, še večja beda kot slike. Očitno na spletni strani vse olepšajo, gostje pa pokažejo, slikajo realnost.
Še vedno ne vem kje je kakšna plaža pri histrionu? Vse se mi zdi eno veliko pristanišče, hotel pa ena ladja sredi. Ne znan si predstavljati kako zgleda v živo.
HotelnPiran je vsaj meni isti kot na slikah. Če je histrion isti kot po slikah… 🙁

Plaže imaš vse sorte pojdi pogledat v obe smeri, torej proti Piranu in Portorožu. imaš betonirane plaže, s stopnicami v morje ali lestve s pomolov ali travno plažo, v Portorožu pa tudi mivko. Razišči malo prvi dan. Predvsem pa toliko ne paničari in živčnari, če boš želela imaš lahko lep dopust lahko pa tudi dramo zganjaš in kompliciraš odločitev je tvoja.

Plaže imaš vse sorte pojdi pogledat v obe smeri, torej proti Piranu in Portorožu. imaš betonirane plaže, s stopnicami v morje ali lestve s pomolov ali travno plažo, v Portorožu pa tudi mivko. Razišči malo prvi dan. Predvsem pa toliko ne paničari in živčnari, če boš želela imaš lahko lep dopust lahko pa tudi dramo zganjaš in kompliciraš odločitev je tvoja.
[/quote]

Saj sem že zgoraj napisala, da gre bolj za mamo, ki ji je še doma težko do 20 metrov oddaljene trgovine. Že to, da bo verjetno morala od sobe do restavracije nekaj hoditi bo za njo preveč. Ne vidi dobro, ne sliši dobro. V piranu je bilo vse poznano in majhno in je lahko okoli hodila sama.
Druge možnosti letos nismo našli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close