Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hotel Donat – Borik Zadar

Hotel Donat – Borik Zadar

Gledamo, da bi odšli drug teden last minute v Hotel Donat v Borik pri Zadru.
Na Monu je tema o tem hotelu vendar le en odgovor, pa še ta je star 7 let.
Pozna kdo? Vsaka informacija je dobrodošla.

Sem bila v tem hotelu pred 3 leti.Nimam pritožb imeli pa smo takrat tri obroke na dan.Takoj zraven imate lepo plažo z borovci v mesto pa je malo za pešačiti.Sam hotel pa drugače vredu

Ravno zdaj sem v tem hotelu. Oprema
Je zastarela, žimnice popolnoma zanič, zaposleni nekako apatični, neprijazni.Dosti je slovencev, slovakov. Hrana je tako tako, če nisi ljubitelj morske hrane je bolj tako, enolična. Sladica je ena vrsta pa še te zadnje dneve ni več pri kosilu, sladoled je samo ob 16 uri. Pijača je v ceni. Plaža ok, morje čisto, do mesta pelje vlakec ali pa peš 45 minut.

Kako je bilo v Hotelu Donat? Res me zanima, ker sem letos bila tam. Nadaljevanje sledi.

Točno tako je, osebje sploh ne pozdravi pri mizi, klima ne dela v jedilnici, smrdelo mi je v sobi, ker sem imela sobo tik nad jedilnico, hrup so povzročali s krožniki, brisač niso zamenjevali, hrana je bila oporečna, najhujše pa je, da sem tam staknila stenice, ki sem jih prinesla domov. 14 dni sem imela moro, da sem jih spravila iz stanovanja. Poleg velikih stroškov sem imela tudi stres. Turistična agencija mi je dala negativno mnenje, češ, da tam ni stenic in ne verjamem jim, ker bi mi morali povrniti del kupnine zaradi tako slabih razmer. Da ne govorim, da smo 5 ur čakali na sprejem. Seveda ne bodo priznali, da je hotel poln stenic; kdo pa bo hotel zaprl sredi sezone in izgubil ves promet. Raje lažejo. Toliko o hotelu. Kar pojdite tja in si nabavite lovilce stenic za zraven. Na koncu moram povedat eno pozitivno stvar, da je tam res lepo, narava, plaža, idealna za otroke in starejše ljudi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close