Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice hotel Diana Murska Sobota

hotel Diana Murska Sobota

Lep pozdrav!
Mene pa zanima,če je že kdo bil v hotelu Diana v Murski Soboti.Prosim za vaše izkušnje hvala.lp

Nekajkrat na popldanskem pocitku. Postelja ne skripa, pa toplo vodo imajo pod tusem.

Lep pozdrav!
Če bi se odločil za popoldanski počitek si ga lahko privoščim doma tudi toplo vodo pod tušem.Posteljo tudi uporabljam doma tako,datudi ne škripa.Zato prosim da se ne napihujete glede takih komentarjev,sem pa samo za info se zanimal ker imamo neke sestanke in bom tam najverjetneje nastanjen za vikend…pa lep pozdrav

Vprasal si za izkusnje in jaz sem ti odgovoril. Kapis!!!

Bila nastanjena nekaj dni v letošnjem januarju. Zelo prijeten hotelček, nimam pripomb. Ima tudi bazen in SPA center, tako da se da relaksirati v samem hotelu. Sicer pa na odlični lokaciji-center mesta in dobro izhodišče za raziskovanje okolice.

Lepa hvala za info,sem bil skeptičen da se bom moral vozit kam drugam.lp

Bila že večkrat,tudi pred obnovo in vedno je bilo odlično! Prijazni, čisto,dobra hrana,prijeten bazen in savne.

Hvala tudi tebi za info.

Meni je bil hotel zelo všeč, tako da se sigurno še vrnem. Bazen ni velik, a vseeno ni bilo gneče. Prav tako imajo savne, ki so fajn. Hrana je raznolika in okusna. Osebje pa zelo prijazno. Lokacija je pa prav tako super, saj je odlično izhodišče za raziskovanje okoliških krajev.

------------------------------------------- Nasmehni se, nekdo te ima rad=)

Vse pohvale temu hotelu. res prijetno osebje in zeloooooooooo dobra hrana.

Večkrat sem bila z možem in svakom v hotelu Diana in vse pohvale na vseh področjih.Sedaj imam dve leti psička in ne morem iti in imam veliko nostalgije po hotelu Diana in Prekmurju na sploh,ki je prečudovito.Iz hotela Diana,ki ima čudovito lokacijo greste lahko po celem prekmurju in še na Madžarsko lahko zavijete na izlet.Ne bo vam žal,le pojdite lp Sonja Grilj

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close