Hotel Carolina Rab
Renata,
jaz sem prav Carolino omenjal tule v polemiki s tistimi, ki trdijo, da prides v Grciji za dopust primerljive kvalitete ceneje skozi kot na Jadranu. Resda se nisem bil prav v tem hotelu ( na Rabu sicer pac), nameravam pa v kratkem rezervirat za en teden zgodaj poleti.
Ze iz fotk na netu lahko sklepas, da so sobe lepe in precej velike ( mi bomo imeli 2 mala otroka zraven). Posteljica ne bo problem; pojma pa nimam, ce je OK vozicek, recimo blaten,voziti v sobo- mi ga imamo v avtu. Tako dobro sobe ocenjujejo tudi gosti ( Holidaycheck.de, Trip.Advisor, Booking.com, Trivago), vecina jih pohvali hrano, urejenost, tudi prijaznost osebja; posebej pa cistost morja, obilje sence in miru.
Carolina je eden najbolje ocenjenih hotelov s *** na Jadranu, pa tudi cene so zlasti pred viskom sezone cisto zmerne. Po mojem se splaca dat ene 30% vec v primeri z hotelom Evo ali bungalovi na istem podrocju, ze zaradi izrazito lepe lege Caroline, predvsem pa je lepo prenovljena in nudi res vec.( Kar ne pomeni, da nekdo z manjsimi zahtevami ne bi tudi tam prezivel OK dopusta; gre za razliko v oceni gostov nekje med 7 in 8 od 10).
p.s. Edino, kar mi je v spominu,da so nekateri negodovali je- ce so jih namestili na zahodno stran objekta ob parkirisce, kuhinjo hotela in mesto dostave. Nekatere, zlasti z malimi otroci je tudi motila glasnost zive glasbe, ce so imeli sobo tik nad teraso, kjer ta zvecer igra.
Lep dopust na Rabu!
Forum je zaprt za komentiranje.