Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hotel Carolina Rab

Hotel Carolina Rab

Pozdravljeni,

je bil mogoče kdo v hotelu Carolina na Rabu? Kakšne so sobe, hrana? So sobe dovolj velike, da bi lahko imeli zraven še otroško posteljico, voziček in še nekaj prostora?

Najlepša hvala.

Renata,

jaz sem prav Carolino omenjal tule v polemiki s tistimi, ki trdijo, da prides v Grciji za dopust primerljive kvalitete ceneje skozi kot na Jadranu. Resda se nisem bil prav v tem hotelu ( na Rabu sicer pac), nameravam pa v kratkem rezervirat za en teden zgodaj poleti.

Ze iz fotk na netu lahko sklepas, da so sobe lepe in precej velike ( mi bomo imeli 2 mala otroka zraven). Posteljica ne bo problem; pojma pa nimam, ce je OK vozicek, recimo blaten,voziti v sobo- mi ga imamo v avtu. Tako dobro sobe ocenjujejo tudi gosti ( Holidaycheck.de, Trip.Advisor, Booking.com, Trivago), vecina jih pohvali hrano, urejenost, tudi prijaznost osebja; posebej pa cistost morja, obilje sence in miru.

Carolina je eden najbolje ocenjenih hotelov s *** na Jadranu, pa tudi cene so zlasti pred viskom sezone cisto zmerne. Po mojem se splaca dat ene 30% vec v primeri z hotelom Evo ali bungalovi na istem podrocju, ze zaradi izrazito lepe lege Caroline, predvsem pa je lepo prenovljena in nudi res vec.( Kar ne pomeni, da nekdo z manjsimi zahtevami ne bi tudi tam prezivel OK dopusta; gre za razliko v oceni gostov nekje med 7 in 8 od 10).

p.s. Edino, kar mi je v spominu,da so nekateri negodovali je- ce so jih namestili na zahodno stran objekta ob parkirisce, kuhinjo hotela in mesto dostave. Nekatere, zlasti z malimi otroci je tudi motila glasnost zive glasbe, ce so imeli sobo tik nad teraso, kjer ta zvecer igra.

Lep dopust na Rabu!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close