Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hotel Aurora-Lošinj

Hotel Aurora-Lošinj

Malo sem gledala po netu, mi je kar všeč. Če katera pozna hotel, bi bila vesela kakšne informacije.

Lep dan

Aurora in vespera sta zakon, se držita skupaj nista vedno oba odprata ampak je eno in isto. Mi gremo pozimo pogosto in je res zakon.

Ali imaj Aurora pokrit bazen? In če ga ima, koliko je ogreta voda? Je morska?

Ima pokrit bazen z morsko vodo.

lp

Ima ogret slan bazen plus manjsi otroski plus bazen z masazami. Prost vstop tudi v savne, ki jih je kar precej. V sobi vas cakajo brisace za na bazen, dobite pa lahkotudi plasc, vse FOC.

Odlicna hrana, prijazni zelo, urejene sobe. Eni redkih, ki imajo tudi druzinske sobe. Ob obali je sprehajalna pot. Blizu je veliko otrosko igrisce.

Do plaze je kar nekaj stopnic, do ML pa nekaj hoje.

Super zadeva za krajse jesenske ali zimske pocitnice. Poleti pa ne bi sla. Plaze skoraj ni, pa guzva je.

Hvala vam za info. Jaz tudi ne maram gužve, Ali kdo ve, če je v Velem Lošinju kakšen prijeten hotel z ogrevanim pokritim bazenom?

V Velem Lošinju je hotel Punta,ki ima manjši notranji bazen.

Hvala tudi tebi VL:) Koliko majhen 10×15?

Punto so letos prenavljali, med jesenskimi pocitnicami je bilo vse razsuto.

Aha, saj piše, da bo odprt junija 2012:(( Jaz bi pa zdaj šla. Ali je še kje kak hotel, ne predrag ob morju, tako, da imaš iz sobe pogled na morje in ima ogrevan pokrit bazen? Pa ne predaleč.

Aurora je tudi zaprta, a ne? Po odprtju 18.2. bo v vseh sobah brezplacen internet.

Na Losinju je to to glede bazenov. Drugace jih je pa kar nekaj v Opatiji, tudi z bazenom.

Opatija mi je preveč nagužvana. Bom poskusila kje v Istri, bolj v zelenem in mirnem kaj poiskat.

Mi se vračamo v apartmaje Punta, Veli Lošinj, tik ob morju, v mirni in zeleni okolici. Apartma je primeren tudi za družino s 3 otroki, preverjeno. Do junija je hotelski kompleks z bazeni zaprt, apartmaji pa so odprti. Če vas zanima najem lepega apartmaja s pogledom na morje (Punta, Veli Lošinj) pošljite email na punta.losinj@gmail.com.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close