Najdi forum

hotel 4*+kuža

Ali mi lahko kdo priporoči kakšen dober hotel 4* V hrvaški Istri, ali Kavrnerju kjer je dobrodošel tudi pes?

Menim, da je hotelov kjer so dobrodošli tudi naši štirinožni ljubljenčki vedno manj, ali jih skoraj več ni. Dober hotel pač te možnosti ne ponuja. Osebno ne bi nikoli letoval v hotelu kjer so živali dobrodošle, saj se ne bi mogel znebiti občutka, da se je še kakšen teden prej v moji sobi ali pa celo postelji kjer spim pretegovala kakšna kosmata mrcina. Takšno je tudi mnenje večine gostov, hotelirji so to doumeli in ne ponujajo več možnosti bivanja živalim. Pa ne mislite, da sem sovražnik živali – tudi sam imam štirinožnega ljubljenčka, za katerega v času mojega dopusta lepo poskrbijo sorodniki. Bojim se, da boste imeli z iskajem željenega hotela težave. Pa brez zamere.

Da ne pomislim, če začne lajat sredi noči…
Pa tudi jaz nimam nič proti živalim, ampak v hotel (če že slučajno kdaj grem) pa prav gotovo ne bi šla tak, kjer bi me lahko zbudil pasji lajež iz sosednje sobe.

kaj pa če bi v sosednji sobi jokal otrok? a tud otroci potem v hotelih niso dobrodošli al kaj?

Jaz se pa ne strinjam s tem, da so psi vse manj dobrodošli, jaz bi rekla ravno obratno….
Hotelirji se vse bolj zavedajo, da imajo ljudje radi svoje kosmatince s seboj tudi na dopustu.
Mi gremo raje s psom v kamp oz. jo občasno pustimo tudi doma, ker ful težko prenaša poletno vročino in oglede (npr.mest)…..
Smo pa bili na Rabu v hotelu Eva (mislim da je ** ali ***) in je bila naša velika črnuhinja zeeelooo dobrodošla. Res, nisem si upala verjet, da je lahko pes tako dobrodošel…. Pa tudi na taxi-čoln so jo vzeli in nas peljali v mesto Rab. Edino kar me pri hotelih (na splošno) moti, ker s psom ne moreš na hotelske plaže. Pod hotelom Eva pa nismo imeli težav. Če ne iščete luksuz, ta hotel priporočam.
Tisti ki imate pa mnenje da so psi nezaželeni v hotelu,…..raje komentirajte kakšne druge forume!!!!! In prosim…marsikateri pes je boljše vzgojen od nekaterih otrok (to sem videla na lastne oči že velikokrat)… Pri moji psici beseda “ne” oz. “ne smeš…” učinkuje v prvo, mogoče v drugo…. Žal pa nekaterim otrokom niso starši sposobni ukazati, da se med zajtrkom ne nori po zajtrkovalnici, da se je-le pri mizi, da se s čevlji ne hodi po stolicah in foteljih in še kaj bi lahko naštevala!!! Moj pes živi v stanovanju, pa ne hodi ne po foteljih, ne po stolicah……. Tako da..naj oprostijo vsi starši ki imajo lepo vzgojene otroke. Vsi tisti ki ste zgoraj komentirali pa le opazujte malo, kako visoko socializirani so lahko tudi psi (seveda ne vsi-to drži-a vse je odvisno od vzgoje….ŽAL TAKO PSOV KOT TUDI OTROK!!! Za vzgojo pa skrbijo starši oz.lastniki psov….
….PA BREZ ZAMERE!!!!

LULU se podpišem pod tvoj post.
Očitno pa še nikol nisi videla Izraelcev v hotelih.
Najbolj nevzgojeni pamži in psi jim niso niti do kolen.

Se strinjam z sbon. Da te pes zbudi sredi noči je pa zadnje, kar si želim na dopustu.
Otrok pač ne more biti tako glasen, kot je bobneče lajanje kakšnega psa, ki laja v luno ali pa ga je znotil neznan šum. Žal je to tako.

Me pa v Čikatu na Malem lLošinju ne vidijo več. Lani je dve noči med našim bivanjem tulil nek pes, adijo spanec.
Podnevi pa so neke dekline privezale svoje kužke ob prikolico in seveda je pasja raja naredila šov in smo cele dneve poslušali bevskanje.

Isto lahko rečem za SLOVENCE.

Vem, da marsikatera gospa, ki ne more shajati z moškimi najde idealnega partnerja v psu ali kakšni drugi kosmati igrači. In seveda na dopust se hodi z partnerjem, torej mora pes zraven, kar je popolnoma jasno!
To, da takšne gospe primerjajo psa z otrokom, samo še dodatno dokazuje kako zelo je nekaj narobe v njihovih glavah.

sj sploh ne morem verjeti kaj sem prebrala, da so nekateri sposobni tako omejenih izjav. Dejstvo je da obstajajo ljudlje, ki jim skrb in odgovornost za žival ali za otroka pomeni veliko.
Moja kuža, dokler je še živela ni nikoli v nobeni gostilni motila nikogar, ker sem poskrbela za to, bila je privezana ob mojih nogah, lajala ni. Na dopust sem jo vedno vozila s seboj, vendar sem vedno izbirala apartmaje, ker se v hotelu s psom pač ne bi dobro počutila. Naj povem da me je gospa pohvalila, kako sploh ne ve da ima psa v apartmaju, da ni laježa, da ni svinjarije, pa je živela v isti hiši kot je oddajala apartmaje. Na dopustu smo ponavadi iskali divje plaže, kjer je uživala kuža in mi. Ni pa mi bilo všeč (čeprav sem imela psa) da sem kjerkoli in mi nek štririnožec leta in bevska okoli mene. To je odgovornost lastnika psa, za tako obnašanje nikakor ne moremo kriviti psa.

Prav tako sedaj poizkušam skrbeti da bi moji punčki čimmanj motili okolico. Prav enako gledam sedaj z otroci, kot sem poprej ko smo hodili okoli s kužo, trudim se čim manj motiti okolico, saj se zavedam da pač ljudem ne paše da bi jim moji 2 in 4 letnica letali okoli mize, ko jejo pico. To je v mojih očeh pač odgovornost, ki jo moram prevzeti kot starš ali pa kot lastnik psa.

jaz imam otroke in imam psa in gremo vsi skupaj na dopust.če bi imela možnost bi kužka doma pustila pa ga nimam pri kom. pasji hotel za ta čas bi me stal dražje kot če ga s sabo vzamem.moram reči da z nim nikoli nisem imela težav. mi je pa enkrat dojenček tako jokal ponoči da so me v sosednjem apartmaju grdo gledali še naslednjih par dni.višja sila k se je pač ne da predvidet.zato sem primerjala psa z otrokom drugače se pač tega ne da primerjat pa čeprav imam kužka zelo rada.

WORMS….ojojjjj…me zanima kdo dejansko ima probleme v glavi ?????

Mene in mojega moža spremljajo psi že od malih nog in za sedanjo psico sva se skupaj odločila, tako da…..—- NE—-WORM, jaz z mojim možem prav dobro shajam ……………HALO????? kakšne neumnosti, da mi je skoraj škoda časa, da odgovarjam na to sporočilo…..

In kot sem rekla…naj mi starši lepo vzgojenih otrok oprostijo….Sem pa sigurna, da če je človek sposoben (in nima težav v glavi-kot pravi WORMS) lahko vzgoji zelo prijetnega psa, s katerim se lahko pojavi kjerkoli, ne da bi s tem motil okolico.
In ja…otroci so otroci, psi pa-živali. Primerjava je težka, a vendar…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close