Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hot telekom

Hot telekom

Maxi paket pri omenjenemu operaterju pomeni, da ti maksimalno pozira denar iz racuna. Imam prav?

Če ti požira denar z računa, paket ni vklopljen.

Tako je. Kupljeni paket moraš vklopiti ročno na njihovi spletni strani ali aplikaciji.

Sicer sem to tukaj že napisala, pa mi nihče ne verjame. Včasih paket tudi izklopijo sami, če ni stanja. Lahko ti takoj, ko dobiš obvestilo, spet naložiš dobropis, ampak če paketa ne vklopiš nazaj, ti bo ves dobropis požrlo v dveh dneh. Kar je zame osebno svin.jarija, ker če je paket, je paket. Če ni stanja, je pač zamrznjen, ne bi ti ga pa smeli samovoljno ukinit. Moja stvar je, če imam stanje ali ne. Če ga nimam, paketa pač ne morem uporabljat. Če bi vedela, da te dol mečejo (to te nikjer ne opozorijo), ne bi šla nikoli na Hot, bi ostala na Bobu in položnicah. Prednost tega paket bi morala biti ravno, da plačuješ, kadar hočeš imeti paket. Nikjer nisem podpisala, da hočem plačevati po porabi – in oderuški tarifi, ki ti skuri 20 evrov v treh dneh.

Tudi sam sem ostal brez nekaj EUR, ker si nisem prebral, da se ob manjku stanja tarifa pretvori samodejno v tarifo Start, 0,039 EUR enota. O pretvorbi si obveščen.

Dobroimetje napolniš prej ali pa vpišeš kreditno kartico za samodejno polnjenje in ni več problemov.

Zaenkrat so kljub vsemu najcenejši.

Tudi sam sem ostal brez nekaj EUR, ker si nisem prebral, da se ob manjku stanja tarifa pretvori samodejno v tarifo Start, 0,039 EUR enota. O pretvorbi si obveščen.

Dobroimetje napolniš prej ali pa vpišeš kreditno kartico za samodejno polnjenje in ni več problemov.

[/quote]

Slovenec pač najraje pljuva. Za vse so drugi krivi.

[/quote]

Ti si bil ob nekaj evrov, jaz pa ob ogromno, ker sem naložila dobropis za par mesecev. Tisto, kar naj bi bilo najcenejše, je bilo kar naenkrat adijo pamet oderuško – po reklamaciji so sicer vrnili denar (ker dobro vedo, da zavajajo), slab priokus je pa ostal. In Bobova ponudba se je od pojava Hota z njimi skoraj izenačila. In po tem, ko se je to zgodilo, je bilo kar naenkrat mogoče označit, da paket ne gre več na plačilo po porabi – tudi če ni dobroimetja. Torej očitno nisva bila edini tak primer in so dobivali veliko pritožb.
Na kartico se mi pa ne bodo usedli, sploh po izgubljenem zaupanju.

To ni res da te ne opozorijo! Opozorili so me deset dni prej!

Ti si bil ob nekaj evrov, jaz pa ob ogromno, ker sem naložila dobropis za par mesecev. Tisto, kar naj bi bilo najcenejše, je bilo kar naenkrat adijo pamet oderuško – po reklamaciji so sicer vrnili denar (ker dobro vedo, da zavajajo), slab priokus je pa ostal. In Bobova ponudba se je od pojava Hota z njimi skoraj izenačila. In po tem, ko se je to zgodilo, je bilo kar naenkrat mogoče označit, da paket ne gre več na plačilo po porabi – tudi če ni dobroimetja. Torej očitno nisva bila edini tak primer in so dobivali veliko pritožb.
Na kartico se mi pa ne bodo usedli, sploh po izgubljenem zaupanju.
[/quote]

Če si imela zadostno dobroimetje, se paket ne spremeni samodejno na Start. Samo kadar ni kritja, se to zgodi.

Imam tri HOT številke od novega leta in se mi še to ni zgodilo.

Če bi se kaj takega zgodilo, potem spiši reklamacijo. PDFji o vsaki transakciji so na voljo na njihovo spletni strani in bodo brez problema potrdili njhovo napako, če je do nje prišlo.

Jaz tudi uporabnik že od novembra lani. še nobenih težav. Ne vem kaj eni mučkate.

Oni so krivi, ker ti ne znas pogojev brat?

Majkemi. Okay.

Jaz enako.

Če si imela zadostno dobroimetje, se paket ne spremeni samodejno na Start. Samo kadar ni kritja, se to zgodi.

Imam tri HOT številke od novega leta in se mi še to ni zgodilo.

Če bi se kaj takega zgodilo, potem spiši reklamacijo. PDFji o vsaki transakciji so na voljo na njihovo spletni strani in bodo brez problema potrdili njhovo napako, če je do nje prišlo.
[/quote]

Saj pravim, da ni bilo dobroimetja. Ampak to je moja pravica – ne imet dobroimetja. Takrat pač ni storitve. Ko opozorijo, da ni dobroimetja, si nakažeš. In bi paket moral normalno delat naprej, ne pa, da je ukinjen zaradi pol urice ur praznega stanja. Saj sem ga sklenila do nadaljnega in ne prekinila. S kakšno pravico mi ga ukinjajo? Zdaj imam tako naštimano – po pritožbi. Tudi če ni stanja, ne gre po napolnitvi dobroimetja na plačevanje po porabi, ampak paket miruje. Zakaj nimajo povsod že v osnovi tako? Zakaj je treba lupit ljudi?
Pa ne mi prosim s splošnimi pogoji – take cake bi morale biti jasno napisane ob sklenitvi, na vidnem mestu, ne nekje v drobnem tisku, sploh pri sklenitvi na daljavo, ko te skozi postopek vodi program in ti splošnih pogojev sploh nihče ne pošlje.

Saj pravim, da ni bilo dobroimetja. Ampak to je moja pravica – ne imet dobroimetja. Takrat pač ni storitve. Ko opozorijo, da ni dobroimetja, si nakažeš. In bi paket moral normalno delat naprej, ne pa, da je ukinjen zaradi pol urice ur praznega stanja. Saj sem ga sklenila do nadaljnega in ne prekinila. S kakšno pravico mi ga ukinjajo? Zdaj imam tako naštimano – po pritožbi. Tudi če ni stanja, ne gre po napolnitvi dobroimetja na plačevanje po porabi, ampak paket miruje. Zakaj nimajo povsod že v osnovi tako? Zakaj je treba lupit ljudi?
Pa ne mi prosim s splošnimi pogoji – take cake bi morale biti jasno napisane ob sklenitvi, na vidnem mestu, ne nekje v drobnem tisku, sploh pri sklenitvi na daljavo, ko te skozi postopek vodi program in ti splošnih pogojev sploh nihče ne pošlje.
[/quote]

Najdražji paket je 14,99 EUR.

Torej si lahko izgubila kvečjemu 14,98 EUR.

Vsaka šola nekaj stane, napram drugim ponudnikom pa mislim, da boš hitro noter prinesla.

Uporbljam HOT odkar so prišli na trg in nikoli nobenih problemov. Če nimam naloženega denarja ne moram poklicati nikogar, lahko samo sprejemam dohodne klice.

Zato jaz naložim vrednostnico na mobitel par dni preden mi paket poteče, in se mi potem na dan, ko mi poteče, ob 22 uri avtomatsko aktivira točno tisti paket, ki ga uporabljam že od samega začetka (za 10 eur).
Se pravi, da mi ni potrebno ročno vnašati kateri paket hočem aktivirati.

Če pa nimaš naloženega denarja na računu (ko ti je potekel paket), pa naložiš vrednostnico in potem MORAŠ aktivirati željen paket, ker je po defaultu aktiviran START!

Hot proti bobu izgubi na celi črti. 1 bob ima sedaj legendarni bob do konc tega meseca 2 bob ima moneto hot je nima 3 bob nima omejenih minut ko gostuješ to hot ima 4 že hitrost ima bob 50/10 kar ima hot v osnovi 20/5 razen v največjem paketu enako 5 bob imaš lahko naročnino hot ne in po vrednostnice moraš v njihov štacun. In še bi lahko pisal,..  No pa poglejte pluse minuse in boste takoj videli razlike. Zame je bob super vse ostalo pa,…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close