Hospitaliziranih 40 nosečnic
Kolikor je meni znano, so skoraj vse nosečnice bile hospitalizirane. Pa ne zaradi covid ampak zaradi seksa. ?
sem prebrala na igosebne izkusnje polno nosecnic, ki so prebolele covid v casu nosecnosti… nobena huje ni bila med tistimi… tudi z otrocki je bilo pri veliki vecini vse ok… 2 sta se oglasili mislim da da je imel otrocek neke tezave, ampak jih niso mogli zagotovo povezat s covidom.
se je pa oglasila ena da je bila na kisiku zaradi covida in na koncu dodala, da je bila cepljena…
nor je tisti, ki sprica to v nosecnice… niso bile niti ene studije narete na nosecnicah, zkp ti pove, da ce cepivo se ni niti odobreno za skupino od 0-5 potem ga tudi nosecnica ne bi smela dobit…
pr nas pa nosečnice sopajo s tem in s tem se nerojene otroke… kdo je tu nor no potem… znanost pa taka klinceva
Ozill, 28.11.2021 ob 02:03
Ne pametuj,? ker ne veš kako zgleda nosečnica priključena na ECMO zaradi Covida, niti kakšni so zapleti za otroka pri tem.
Ta navedek in prvi:
“Zaradi covida je bilo v Sloveniji hospitaliziranih že 40 nosečnic, od tega dve na intenzivni terapiji. Necepljene.”
sta lep primer retorike ali-ali. Izključevalne retorike. Se pravi, ker je eno grozno, drugo ne more biti. Pardon, drugo ne more niti obstajati.
Retorika in-in:
Za ko..dom obolevajo tudi nosečnice. IN Stranske učinke cepiv so doživele tudi nosečnice.
Zelo preprost postopek, no vsaj v normalnih časih bi bil. Odkar je pecivo, se govori pa samo o eni plati. Drugo se skriva, blati, zaničuje. Namesto da bi govorili o obeh. In – in. In hkrati.
In seveda povedali kaj o zgodnjem zdravljenju. VSAJ o jemanju D vitamina za preventivo in zgodnje zdravljenje – kar je objavil naš UKC pred letom dni!
A je to pri poročilih vsak dan morda? In zakaj ne? Jesen je, zima bo. Ljudje bi morali to početi dnevno! Naši dr pa, čaj in lekadol. Ja super res. Tak vtis daje, kot da bi bil namen, da so postelje na intenzivi čim bolj zasedene, ne pa čim manj.
Isto je s to retoriko. Nec… na intenzivi. Kot da cep. s stranskimi ni. Kot da cep.. ki so orenk fasali bolezen kljub piku, ni.
Ta ali-ali retorika je tipičen vzvod manipulacije ljudi.
In preden kdo skoči, vem, kako izgleda ecmo in ostale zadeve na intenzivi. Vem pa tudi, kaj je prava empatija, ne psevdo.
nenoo, 28.11.2021 ob 01:36
sem prebrala na igosebne izkusnje polno nosecnic, ki so prebolele covid v casu nosecnosti… nobena huje ni bila med tistimi… tudi z otrocki je bilo pri veliki vecini vse ok… 2 sta se oglasili mislim da da je imel otrocek neke tezave, ampak jih niso mogli zagotovo povezat s covidom.
se je pa oglasila ena da je bila na kisiku zaradi covida in na koncu dodala, da je bila cepljena…
nor je tisti, ki sprica to v nosecnice… niso bile niti ene studije narete na nosecnicah, zkp ti pove, da ce cepivo se ni niti odobreno za skupino od 0-5 potem ga tudi nosecnica ne bi smela dobit…
pr nas pa nosečnice sopajo s tem in s tem se nerojene otroke… kdo je tu nor no potem… znanost pa taka klinceva
Ti si ena glupa štajerka, ko bi poslušala biologijo bi vedela in razumela kaj in kako deluje to cepivo, sam sem cepljen, telesni odziv je bil kar buren, vseeno pa bolje kot še enkrat preboleti okužbo, takrat sem bil čisto fertik.
Od kar sta stevanovič in ćorbić prebolelnika od neobstoječega virusa so zanikovalci obstoja le tega poniknili, saj počasi, počasi tudi najbolj trdi napredujete v pravo smer.
Na koncu krize boste tudi vi že videli in priznavali pozitivne učinke cepiva.
le kdo bi vam zameril , ste pač malo bolj trdi tja v glavo.
ja, itak, 28.11.2021 ob 09:48
‘Od kar sta stevanovič in ćorbić prebolelnika od neobstoječega virusa so zanikovalci obstoja le tega poniknili, saj počasi, počasi tudi najbolj trdi napredujete v pravo smer.’
Eni zanikovalci tudi umrejo zaradi neobstoječega virusa zato se jih ne sliši več.
Evo spet ista retorika. Ali ali. Nosečnice na intenzivi. Samo to. Nič pa o stranskih, na katere se nalima še kovid in še intenziva. Kot da bi to, da je bolezen grozna, izničilo vse groznosti, ki jih povzroča c.
In glede ljudi, ki dvomijo in sprašujejo, isto. Lahko so po vaše samo zanikovalci. Ravnozemljaši. Drugih ni, sploh.
A to so posebni možgani za črno-belo gledanje, a je to priučeno, vzgojeno ali kako? Ker bisrtvo znanosti je SKEPSA. DVOM. Bistvo znanosti ni vera, dogma.
Grenivka422, 28.11.2021 ob 00:45
Mene pa bolj zanima, koliko je nosečnic in ostalih hospitaliziranih od cepiv. Je kje ta podatek?
Tega podatka pa ne boš dobila, ni dovoljeno o tem pisat al govort.
Noseča tržačanka, anticepilka, ki se je sama zdravila za covidom, je po enem tednu kome, še vedno intubirana v veronski bolnišnici. Mediji poročajo, da je stanje še vedno kritično vendar se telo pozitivno odziva na zdravljenje. Zdravniki so še vedno zaskrbljeni nad možnimi poškodbami zarodka zaradi pomanjkanja kisika.
koprčan, 28.11.2021 ob 09:57
Noseča tržačanka, anticepilka, ki se je sama zdravila za covidom, je po enem tednu kome, še vedno intubirana v veronski bolnišnici. Mediji poročajo, da je stanje še vedno kritično vendar se telo pozitivno odziva na zdravljenje. Zdravniki so še vedno zaskrbljeni nad možnimi poškodbami zarodka zaradi pomanjkanja kisika.
Evo spet črno-beli možgan.
Možno je pa tudi tole, veš:
Oboje je tragično. Samo o tem drugem se ne govori tako rado.
Dillara, 28.11.2021 ob 08:03
Dejstvo : 40 nosecnic hudo zbolelo za korono. Kaj vam tu ni jasno ??
Meni pa ni jasno, a ti in še ene par prav štopate in isto minuto gor priletite nabijato cepivu? Prav trolčki tekmujete. Pa še tako ulazovalno pišeš: kaj nam ni jasno? Malo se skuliraj, dihaj vmes … Sej bo.
Resnica888, 28.11.2021 ob 12:13
Meni pa ni jasno, a ti in še ene par prav štopate in isto minuto gor priletite nabijato cepivu? Prav trolčki tekmujete. Pa še tako ulazovalno pišeš: kaj nam ni jasno? Malo se skuliraj, dihaj vmes … Sej bo.
Jah, necepljene nosečnice na ventilatorju bolj težko dihajo. Saj o tem je tema. Ni se treba delat norca iz njih, ker ti pa lahko dihaš…
Jah, jah, jah, 28.11.2021 ob 12:17
Jah, necepljene nosečnice na ventilatorju bolj težko dihajo. Saj o tem je tema. Ni se treba delat norca iz njih, ker ti pa lahko dihaš…
Ali-ali. Ali-ali. Počasi bo treba take možgane poimenovat z Ali možgani.
Ali je res tak kvantni preskok zanje, da začnejo misliti a način in-in? Saj po eni strani je težko, razumem. Res je simpl ko je svet popredalčkan, pa urejen z nalepkicami.
Ena južna neprijavljena, 28.11.2021 ob 09:56
Tega podatka pa ne boš dobila, ni dovoljeno o tem pisat al govort.
Tako je, tega podatka pa ne smejo objavit. Farmacija je to prepovedala. Po celem svetu je podobno, nekje jim uspe objavit tu in tam kakšen podatek, ostalo pa bo za vedno skrito.
glupa štajerka, 28.11.2021 ob 08:06
Ti si ena glupa štajerka, ko bi poslušala biologijo bi vedela in razumela kaj in kako deluje to cepivo, sam sem cepljen, telesni odziv je bil kar buren, vseeno pa bolje kot še enkrat preboleti okužbo, takrat sem bil čisto fertik.
Od kar sta stevanovič in ćorbić prebolelnika od neobstoječega virusa so zanikovalci obstoja le tega poniknili, saj počasi, počasi tudi najbolj trdi napredujete v pravo smer.
Na koncu krize boste tudi vi že videli in priznavali pozitivne učinke cepiva.
le kdo bi vam zameril , ste pač malo bolj trdi tja v glavo.
vi jansevi sledilci slepi in promotorji cepiva pa tudi ne znate nic drugega kot zaliti. To najvec pove o vas samih.
Forum je zaprt za komentiranje.