homoseksualnost, biseksualnost:modna muha ali…
pac ne?
no ze nekaj casa se o tem govori precej vec kot nekoc. geji se vse bolj izpostavljajo, ljudje jih ne kamenjajo vec, druzba postaja, ceprav s polzjo hitrostjo, a vendar, vse bolj strpna… zdi se mi, da je vse vec ljudi, ki se opredeljujejo kot homoseksualni. zakaj? je to pac modna muha ali njihova resnicna spolna preferenca, ki pa je bila v preteklih desetletjih, stoletjih dosledno zatrta s strani vecine?
osebno mislim, da sem bi, pa sem brez tovrstnih izkusenj, a ce bi imela moznost z recimo eeeem…. angelino jolie… ze sibam!:)
kaksnega mnenja ste ostali?
Živjo!
Jaz imam to srečo, da poznam kar nekaj homosekualcev. Pa vendar si še danes ne upam trditi, da je to ali moda, ali pa da je to v takšni meri prisotno že od nekdaj. Lahko pa povem, da se mi ne zdi smiselno se ukvarjat s takšnimi vprašanji. Škoda je časa! Najbolje je čimprej jih sprejeti. In potem boste ugotovili, da so to zelo enkratni ljudje, ki znajo včasih biti dosti boljši prijateji od ostalih, hetero! Sicer pa sama ne delam nobenih razlik. Upam, da jih bodo VSI kaj kmalu sprejeli takšne kot so!!!
Glede biseksualnosti pa… Pravijo, da smo do določene mere vsi biseksualno usmerjeni. Ne vem, mogoče, če bi se ponudila priložnost, bi jaz tudi,… Ne vem. Pustimo se presenetiti!
Toleranca, toleranca in še enkrat toleranca. Modna muha za nekatera ja, za večino pa ne. Jaz osebno nimam nič proti njim,naj se imajo radi. Zakaj pa ne? Ljubezen je čudovita stvar pa čeprav do istospolnega partnerja. Je pa dosti mladih pri katerih to postaja modna muha.
Tako npr. v svetu slavnih. Kako pridobiti slavo? Poljubiš se z drugo zvezdnico (beri Madona in Britney)-tu gre po mojem bolj za modno muho.
No, tako je moje mnenje.
To ni nobena modna muha, pač pa nekaj, kar človek ima ali pa ne.
Težko se je sprijaznit s tem in težko je s tem živet. Zakaj? Zato je kriva družba in ljudje, ki gledajo na to zelo ozko. Ljudje imajo raje pobijanje, nasilje, vojne kot pa to, da se imata dva rada.
Edino kar lahko tak človek naredi je, da zatre svoja čustva, kar pa ni fer do samega sebe.
Premislite, preden kogar koli obsodite.
Natalija, četudi bo moj sin homoseksualec bo to njegova odločitev. Mi je na nek način vseeno, ali se dobro razumem s z zetom ali snaho, glavno, da je moj otrok srečen.
Sama sem pač bolj mahnjena na moški spol, četudi imam včasih tudi za žensko jezik do popka, pa kaj, trenutno se piše leto 2004.
Glede polemike vnučkov: ti prihajajo tako ali tako z vseh vetrov neglede na spolno naravnanost odraslih….
Forum je zaprt za komentiranje.