Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika home alone !!

home alone !!

Pa bi nekaj skuhala!? Ne morem reci,da nic ne znam. Znam kar precej..!? Svetujte mi. Kaj dobrega,ne prevec kompliciranega!; ) V hladilniku je puran /file/ ,nekaj zelenjave! No,kaj!? Pozdrav goma

Jst bi ziher naredla kake koscke purana z zelenjavo v kaki dobri omaki npr. s kislo smetano pa zravn riz al pa testenine…;)

Dost dobra ideja?:)

Ja,dobra!! Ampak,kakor previjo “de za vu”…;) Hvala goma

Pardon” de za vi”:))

Prisla kolegica iz faksa…predlagala “kitajca”!! No problem! Hvala vseeno!! goma

He he..:) Dober tek vama zelim:)

Hvala!!! Bo re dober!! ; ) goma

Najboljsa odlocitev in naj vama tekne!

Drugace pa Deja vu! (s stresicama na e` in a’ ostrivec,krativec):))) Lp B

Ja,tem krativcem in ostrivcem sem se pa “izognila”:; ) Pa 1x pritisnila narobe!!) Bo ze rezumljivo!? goma
P.S. Grem delat juho.

Oproscam se,moji gostje so si malo “privoscili” ..Par zadnjih postov ni mojih! Bom kar zprla!( Pozdrav goma

Kak vam ratuje oz vam je ratal fondue? Sm vam jst luste naredla?? ;)) Se vas je pa full hitro toliko nabralo:)

P.S. Mene caka se za vecerjo, ker je full mesa ostalo:) Komaj cakam:)

LP

Prav na hitro. Si nam res luste nardila!:)) 6 kom nas je-predvideno je bilo 3-4..!?) Saj ves,kako to gre /se kar namnozijo/!!) Fondi je ze skoraj “mem”…ostalo pa tudi kopni!! Moja prijateljica sedaj pomiva!! Ti je ne posodim!! Se javim pod vecer,ko bo “zrak cist”! goma

So odsli! Lepo je,ko pridejo,se lepse,ko gredo! Ne vem,do je to rekel.?? Ima pa ,vsaj v dolocenih primerih prav !!
V glavnem,slo je vse na brzino..najprej korenckova juha,pa pisce oz. puran kar v voku,pa se fondi!! Pomivalka je bile kolegica. Sedaj pa pripravljam sladico za starse. Cisto navadno,ampak dobro !Pozdrav goma

Jst se pa pocasi pripravljam k vecerji…fondi:) Pomiva pa kar pomivalni stroj 🙂 Si pridna, ker delas sladico…kaj pa bo?
Koliko si pa stara, ce smem vprasat…imam obcutek, da sma podobnih let:)

LP

Vse je slo b.p.!! Brez pomialnega stroja, Koliko sem stara=?? Hi…toliko kot stasa-/minus/ nekaj mnesecev!! Saj leta tu niso vazna,ali pac!?; ) Pozdrav goma

Ne ne…leta niso vazna…sam jaz sem firbcna:) Pa saj verjetno ves kake smo zenske/dekleta:)

Pojedli ostanke fondija…na vrsti bo verjetno s5 za bozic ali novo leto:)

Zdej imam pa noro poln zelodcek:)

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close