Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hojs : Šarec = 0:1

Hojs : Šarec = 0:1

Odgovor na objavo uporabnika
koj b, 03.10.2021 ob 11:45

Strici so mi povedali, 03.10.2021 ob 11:12

Že pred približno dvajsetmi let je stric večkrat govoril, da je Janša sposoben zanetiti državljansko vojno. Ampak se ne zaveda, da se bo hitro znašel na strani poražencev.

Takrat nisem ravno razumel vsega, ker me politika ni preveč zanimala. Danes razumem o čem je govoril.

Državljansko vojno izzivajo levičarji, s svojimi blokadami ulic, pozivanjem k smrti, vojaškemu sodišču, protestirali so že, še preden se je desnosredinska vlada sestavila. Lažeš kot pes teče, Janša se samo brani pred temi smrduhi, ki želijo narediti cel kaos, pa magari blokirali državo. Zmešanci, da jih ni večjih.

Še so normalni ljudje med nami. Lepo.

Levuhi, 03.10.2021 ob 12:03

Še so normalni ljudje med nami. Lepo.

če se sam ssabo pogovarjaš ne šteje. he he

Julij Cezar, 03.10.2021 ob 12:05

če se sam ssabo pogovarjaš ne šteje. he he

Briga mene kaj ti verjameš, ampak to nisem jaz.

oihtgfsšć, 01.10.2021 ob 13:29

hehe2020, 01.10.2021 ob 10:16

Pa da še dodam – Šarec in Mesec imata tudi kup pomanjkljivosti. Kot je rekel en zgoraj – Šarcu škodi, da je zamerljiv in se prepogosto iz ihte spusti na Janševo raven. Bi se moral ravnati po Obami – when they go low, we go high. Takega politika pri nas pogrešam oz še bolje političarko. Nekaj v stilu Jacinde Ardern. Nekoga, ki bi nehal govoriti o preteklosti in bi se postavil popolnoma nad vse zdrahe in bi dejansko kaj naredil. Potencial imamo. Ampak spet – samo ena taka oseba ne more nič, če je zadaj 100 večnih apartčikov, ki se držijo svojih stolčkov in položajev, prepričani, da smo jim mi nekaj dolžni, ne oni nam.

Pajade, politikov, ki gredo “high” v Sloveniji nihče ne voli. Poglej Cerarja. V Sloveniji volimo politike, ki znajo zabiti človeka, ga užalit. Na čem pa misliš, da se vsa ta leta šlepata Janša in Jelinčič? Zalomilo se je samo zdaj, ko enako delata z ljudmi. In se je teh skupin, ki jih je Janša že užalil, nabralo že preveč in krepko presegajo njegovo volilno bazo. Z obveznim PC so začeli izgubljat pa še to.

Pa kaj ste ljudje, kaj vas noben drug nikoli ne užali, dajte samo družinske odnose pogledat, pa se bo marsikdo našel v tem, zdaj po vaše samo Janša in Jelinčič žalita, joj, ne morem verjet ali ste ene navadne pi.če, da se vas vse kar kdo reče dotakne in prizadene. Oba povesta direktno in pravilno, in po pravici povedano imam raje ljudi, ki so iskreni, resnicoljubni, kot pa npr. Šarec in Fajonova, ki se samo lepo smejeta, leporečita, a za vašim hrbtom pa delata vse proti ljudem. Takšen folk je najslabši, imam raje da mi nekdo pove v obraz, kar mi gre, kot da za mojim hrbtom opravlja. Od lepih besed folk ne bo imel služb, boljšega gospodarstva in lepšega življenja. Podobno je doma, če se samo leporeči in ni komande, potem se nikoli nič ne naredi. V politiki je pa isto, moramo imeti ljudi na položajih, ki zahtevajo red, in to sigurno ni mlahav Šarec, prej Janša. Trenutno ne vidim boljšega za vodenje države.

@Khg….

sem ti že napisal, da ti je levičar mamo naskakoval, ko te je delal če si samo zamenjal nik… Jst sem celo svojo delavno dobo delal v gospodarstvu, nisem se z nobenimi levičarji družil, niti nikoli bil kot tudi noben od mojih bližnjih ni bil nikoli v komunistih. ZATO MI ODJEBI Z LEVIČARJI. Desničarji so/ste kao pridni in bogati…, dej povej, koliko imaš na lagerju kot desničar pa ti bom jst povedal s kakšnimi ljudmi sem se jst družil v času mojega športnega življenja poleg rednega dela v gospodarstvu in pibližno koliko imajo na lagarju od oka. Večinima del sem opravljal s privatniki.

Napisal sem dosti stvari o pacinetu, ki so dosti velik razlog, da ne bi smel biti tak človek nikoli  na tem položaju, ki stopi drugemu človeku na vrat saj je že kot mladenič kazal psihične motnje, zato so ga tudi vrgli iz ZKJ ven.

Vsak, ki nastopa v šovu Kmetija bi bil boljši od njega.. Program s(d)s rumene greznice je samo en in ta je, da vlada pacinet še naslednjih 30 let z krediti ali brez njih v Sloveniji.

Kaj stalno nabijaš o njegovi stalinistični diktatorski sposobnosti opica jajohojsasta okužena… Vsak diktator je uspešen, ker se mu ovce ne upajo upreti…  Hitler je bil tudi uspešen, dokler se ni cel svet obrnil proti njemu. Kaj je jajo naredil drugega kot dobil kredite, ki jih bi tudi drugi predsedniki vlade dobili na njegovem mestu,  in skoraj uničil Mercator s prodajo. Ni on pripeljal Slovenijo v EU ampak so to naredili drugi politiki in stranke pred njim, v bistvu je pa sama EU prišla k nam. Če so lahko sprejeli Romunijo in Bolgarijo v EU, ki so bili krepko za jugo pred letom 1990 zakaj ne bi Slovenije, no zdej bodo pa itak še celo bivšo jugo sprejeli v EU. Torej vse gre brez nekega velikega truda voditeljev teh dražav tako kot more it v EU.

Jaaaaa. seronja MIR je na prvem mestu, tam kjer živiš in takrat ko je tvoj pacient na aaabalsti je v državi VOJNA. Ti bi očitno rad palestino in izrael sredi Evrope.  To da je pacient krepko več kot polovici prebivalcem Slo. zoprn je zelo pomemben faktor v politiki lipe..

Pa upam, da si vsaj toliko realen, da veš, da ga na tem trenutnem položaju drži samo počivalšek, ki nima več volivcev in stranke in lahko voli samo sam sebe na naslednjih volitvah..

Volitve lipe, bi mogel bit čim prej, z jasnim programom strank ampak prvo točko v programu, z jajotom ne sodelujemo, stojimo za svojimi obljubami in nismo izdajalci volivcev.

Po volitvah se bi slika skristalizirala.

Še tista Likovič, ki je bila njegova učiteljica mu je pred par leti rekala, janez dost je bilo.. . No in, če tvojemu pacientu rata sestavit vlado z novimi facami, strankami pol pa lahko rečemo, da so vsi protesti neupravičeni.

Popay npr, 03.10.2021 ob 12:40

@Khg….

sem ti že napisal, da ti je levičar mamo naskakoval, ko te je delal če si samo zamenjal nik… Jst sem celo svojo delavno dobo delal v gospodarstvu, nisem se z nobenimi levičarji družil, niti nikoli bil kot tudi noben od mojih bližnjih ni bil nikoli v komunistih. ZATO MI ODJEBI Z LEVIČARJI. Desničarji so/ste kao pridni in bogati…, dej povej, koliko imaš na lagerju kot desničar pa ti bom jst povedal s kakšnimi ljudmi sem se jst družil v času mojega športnega življenja poleg rednega dela v gospodarstvu in pibližno koliko imajo na lagarju od oka. Večinima del sem opravljal s privatniki.

Napisal sem dosti stvari o pacinetu, ki so dosti velik razlog, da ne bi smel biti tak človek nikoli  na tem položaju, ki stopi drugemu človeku na vrat saj je že kot mladenič kazal psihične motnje, zato so ga tudi vrgli iz ZKJ ven.

Vsak, ki nastopa v šovu Kmetija bi bil boljši od njega.. Program s(d)s rumene greznice je samo en in ta je, da vlada pacinet še naslednjih 30 let z krediti ali brez njih v Sloveniji.

Kaj stalno nabijaš o njegovi stalinistični diktatorski sposobnosti opica jajohojsasta okužena… Vsak diktator je uspešen, ker se mu ovce ne upajo upreti…  Hitler je bil tudi uspešen, dokler se ni cel svet obrnil proti njemu. Kaj je jajo naredil drugega kot dobil kredite, ki jih bi tudi drugi predsedniki vlade dobili na njegovem mestu,  in skoraj uničil Mercator s prodajo. Ni on pripeljal Slovenijo v EU ampak so to naredili drugi politiki in stranke pred njim, v bistvu je pa sama EU prišla k nam. Če so lahko sprejeli Romunijo in Bolgarijo v EU, ki so bili krepko za jugo pred letom 1990 zakaj ne bi Slovenije, no zdej bodo pa itak še celo bivšo jugo sprejeli v EU. Torej vse gre brez nekega velikega truda voditeljev teh dražav tako kot more it v EU.

Jaaaaa. seronja MIR je na prvem mestu, tam kjer živiš in takrat ko je tvoj pacient na aaabalsti je v državi VOJNA. Ti bi očitno rad palestino in izrael sredi Evrope.  To da je pacient krepko več kot polovici prebivalcem Slo. zoprn je zelo pomemben faktor v politiki lipe..

Pa upam, da si vsaj toliko realen, da veš, da ga na tem trenutnem položaju drži samo počivalšek, ki nima več volivcev in stranke in lahko voli samo sam sebe na naslednjih volitvah..

Volitve lipe, bi mogel bit čim prej, z jasnim programom strank ampak prvo točko v programu, z jajotom ne sodelujemo, stojimo za svojimi obljubami in nismo izdajalci volivcev.

Po volitvah se bi slika skristalizirala.

Še tista Likovič, ki je bila njegova učiteljica mu je pred par leti rekala, janez dost je bilo.. . No in, če tvojemu pacientu rata sestavit vlado z novimi facami, strankami pol pa lahko rečemo, da so vsi protesti neupravičeni.

Ja na Kmetiji bi pa res znali voditi državo, bebec, še na kmetiji se skregajo, bedak, daj premisli preden kaj zineš, ker se ti bo vsak smejal, kakšne neumnosti govoriš. Drugič govoriš o vojni, diktaturi, pa te bom takoj vprašal, te kdo muči, pretepa, si zaprt, ne moreš nikamor hoditi, si lačen ali kaj ? A ne, alkohola ti verjetno manjka in to je tvoj manjko, ki ga potrebuješ. Glede psihičnih težav, temu kar ti pišeš jaz sploh ne verjamem, ker voditi državo v takšnih časih moraš biti psihično in mentalno trden, oz. imeti jeklene živce, če veš o čem govorim, samo ne verjame, da veš, ker si intelektualno podhranjen. Na drugi strani bi se pa res spraševal o tem zdravju, sicer pa ne se norca delati iz psihično bolnih ljudi, ker za vsako rit raste palica in lahko si kaj kmalu na vrsti tudi ti, ne biti prepričan vase, da se ti ne more zgoditi. Prvič nisi stroj ampak človek iz krvi in mesa kot vsi drugi. Kar pa se tiče jasnega programa drugih strank – da se ne bom nasmejal, nobeden iz opozicije nima nobenega ne programa, ne vizije, še manj pa znanja, kako voditi državo, ja znajo pa imeti roke k sebi obrnjene, to pa ja in takih ljudje sigurno ne bodo volili, če imajo kaj pameti. Ljudje morajo ceniti rezultate DELA in ne lepih besed opozicije, ker od teh nobeden ne bo imel nikoli nič. Delati pa itak ne znajo, že ko jim omeniš delo, se prej skregajo med sabo. Daj idi spat.

Nekateri očitajo gospodu Janši, da je bil zagrizen komunist in bodoči balkanski Stalin. To enostavno ni res. Gospod Janša je hotel samo zgraditi najboljši komunizem na svetu z trdnimi marksističnimi temelji. Ker je hitro opazil, da jedro članov KPJ nima pravega marksističnega temelja je hotel izboljšati situacijo in jih educirati. Na žalost tega niso razumeli kot izboljšanje z namenom narediti najboljši komunizem na svetu in so ga izčlanili iz KP proti njegovi volji.

Danes se gospod Janša trudi ustvariti najboljšo demokracijo na svetu. To sta globko začutili stranki SMC in DESUS zato sta se povezali in hitro spoznali da je najbolje pustiti, da roke gospoda Janše delajo za nas.

koj b, 03.10.2021 ob 12:24

Pa kaj ste ljudje, kaj vas noben drug nikoli ne užali, dajte samo družinske odnose pogledat, pa se bo marsikdo našel v tem, zdaj po vaše samo Janša in Jelinčič žalita, joj, ne morem verjet ali ste ene navadne pi.če, da se vas vse kar kdo reče dotakne in prizadene. Oba povesta direktno in pravilno, in po pravici povedano imam raje ljudi, ki so iskreni, resnicoljubni, kot pa npr. Šarec in Fajonova, ki se samo lepo smejeta, leporečita, a za vašim hrbtom pa delata vse proti ljudem. Takšen folk je najslabši, imam raje da mi nekdo pove v obraz, kar mi gre, kot da za mojim hrbtom opravlja. Od lepih besed folk ne bo imel služb, boljšega gospodarstva in lepšega življenja. Podobno je doma, če se samo leporeči in ni komande, potem se nikoli nič ne naredi. V politiki je pa isto, moramo imeti ljudi na položajih, ki zahtevajo red, in to sigurno ni mlahav Šarec, prej Janša. Trenutno ne vidim boljšega za vodenje države.

Iskreni in resnicoljubni je reku

?????????

Dej še kej napiš, že dolg se nisem tolk smejala?

Replika541, 03.10.2021 ob 13:25

Iskreni in resnicoljubni je reku

?????????

Dej še kej napiš, že dolg se nisem tolk smejala?

Če ti ne dojameš, da ti opozicija laže v glavo in te ima za bedaka, to še ne pomeni, da to ni res…

@ koj b …, opica jajohojsasta okužena,  heh, kako si zblojen je že to dokaz, da pišeš pod več niki. Takšni ste pač po forumih vi šoder rumenosrajčni.. Ponavadi neham komentirat, ko se začne prepucavanje z pljuvanjem kot ga poznate vi v vaši zadeti stranki..Samo to še….

Kdo pa sili tvojga pacienta, da je toliko let v politiki!?  Mimogrede je v politiki od leta 1978, ali celo prej kot član zsms in kpj v politiki, torej več kot 50 let. Dobro ti veš, da je obljubil, da gre v penzijo, če bo gospodarska rast v Sloveniji po letu 2014 šla navzgor. Ta je bila odlična in on še vedno bluzi v politiki, evo v kakšnega človeka ti veruješ, lažnjivca, krele… in prav lepo se je živelo pod drugimi voditelji v politiki NI BILO NOBENIH NEMIROV NA ULICAH, edin leta 2012 je bilo podobno in poglej hudiča spet je bil on na aaabsti.

Krele, ti boš men o psihi človeka, ki sem celo življenje z ljudmi v delu in športu, posebej v fajtanju v športu telo na telo. Ko vidim človeka, ga prečitam kot knjigo in vem kje mu je mesto in kje je men mesto v primerjavi z njm. Dons sem jst od spanja še zelo daleč,  hodim spat kasno v noč lipe in vstajam zgodaj, zato se ne sekirej za moje spanje.

Idi ti lepo do ene stene brez čelade in se zaleti z glavo s polnim šušom v to steno, preden se zaletiš reci…. ej jajo pogelj… Bodi car tako kot je tvoj pacient na vrhu trboljskega raufnka.

Popay npr, 03.10.2021 ob 13:45

@ koj b …, opica jajohojsasta okužena,  heh, kako si zblojen je že to dokaz, da pišeš pod več niki. Takšni ste pač po forumih vi šoder rumenosrajčni.. Ponavadi neham komentirat, ko se začne prepucavanje z pljuvanjem kot ga poznate vi v vaši zadeti stranki..Samo to še….

Kdo pa sili tvojga pacienta, da je toliko let v politiki!?  Mimogrede je v politiki od leta 1978, ali celo prej kot član zsms in kpj v politiki, torej več kot 50 let. Dobro ti veš, da je obljubil, da gre v penzijo, če bo gospodarska rast v Sloveniji po letu 2014 šla navzgor. Ta je bila odlična in on še vedno bluzi v politiki, evo v kakšnega človeka ti veruješ, lažnjivca, krele… in prav lepo se je živelo pod drugimi voditelji v politiki NI BILO NOBENIH NEMIROV NA ULICAH, edin leta 2012 je bilo podobno in poglej hudiča spet je bil on na aaabsti.

Krele, ti boš men o psihi človeka, ki sem celo življenje z ljudmi v delu in športu, posebej v fajtanju v športu telo na telo. Ko vidim človeka, ga prečitam kot knjigo in vem kje mu je mesto in kje je men mesto v primerjavi z njm. Dons sem jst od spanja še zelo daleč,  hodim spat kasno v noč lipe in vstajam zgodaj, zato se ne sekirej za moje spanje.

Idi ti lepo do ene stene brez čelade in se zaleti z glavo s polnim šušom v to steno, preden se zaletiš reci…. ej jajo pogelj… Bodi car tako kot je tvoj pacient na vrhu trboljskega raufnka.

Potem pa si res slep in neumen, da pišem pod več imeni, pod katerim pa še torej, da te izzovem ? Ja on bluzi v politiki in je uspešen, kot ti nikoli ne boš, pa četudi bi živel še 500 let in se vidi kakšen podn od človeka si, saj samo žališ, argumentov pa nimaš nobenih. Sicer pa ni nič on obljubljal, kot si izmišljuješ in ne boš ti govoril kdaj naj gre kdo v penzijo, sam se bo odločil, kaj si ti, kdo si ti da boš nekomu pamet solil. Pa še nekaj, oba zadnja mandata je desna vlada prevzela državo v krizi, tako leta 2012, ko so levičarji spokali in je morala uvesti tista vlada ZUJF (zaradi prevelikega zapravljanja) in sedaj leta 2020, ko so ta isti levičaji govorili kihajte v rokav, skladišča so bila prazna, za nabavo mask pa sprejeli sklep, da se nabavijo do konca l. 2020, se pravi skoraj celo leto po epidemiji Covid ???? Nato so se usrali ter poskrili v luknje in Janša je moral spet državo iz blata vlečt. Vladati v lepih časih, polnih denarja pa ja ni problem, da vidim, kako bi alternativa delala sedaj – kot svinja z mehom, tako. Tako, da ti priporočam, da se 10x zaleti v zid, ker 1x ne bo dovolj, da dobro premešaš svoje možgane, če jih še imaš kaj oz. če ti jih niso že kje amputirali.

(smrduhi)levuhi, 03.10.2021 ob 13:31

Če ti ne dojameš, da ti opozicija laže v glavo in te ima za bedaka, to še ne pomeni, da to ni res…

Sebe poglej.

Jajota in jelikota imenuješ “iskrena in resnicoljubna” pa to je groteska.  Ko boš ti dobil pikico stika z realnostjo, potem pa lahko drugim pamet soliš. Prej pa ne miško.

Podprimo Janšo, 03.10.2021 ob 13:13

Nekateri očitajo gospodu Janši, da je bil zagrizen komunist in bodoči balkanski Stalin. To enostavno ni res. Gospod Janša je hotel samo zgraditi najboljši komunizem na svetu z trdnimi marksističnimi temelji. Ker je hitro opazil, da jedro članov KPJ nima pravega marksističnega temelja je hotel izboljšati situacijo in jih educirati. Na žalost tega niso razumeli kot izboljšanje z namenom narediti najboljši komunizem na svetu in so ga izčlanili iz KP proti njegovi volji.

Danes se gospod Janša trudi ustvariti najboljšo demokracijo na svetu. To sta globko začutili stranki SMC in DESUS zato sta se povezali in hitro spoznali da je najbolje pustiti, da roke gospoda Janše delajo za nas.

?????????

Tole je še bolje kot nadaljevanka Fina gospa.

Gospod Hojs ima vodni top in čaka nervozno s prstom nad gumbom za aktivacijo 9. člena.

Šarec ima samo puško in še ta naj bi ležala nekje v koruzi. Še vedno pa ni jasno kako je lahko Šarec vrgel puško v koruzo februarja? Februarja ne raste koruza.

Podprimo Janšo, 04.10.2021 ob 20:33

Gospod Hojs ima vodni top in čaka nervozno s prstom nad gumbom za aktivacijo 9. člena.

Šarec ima samo puško in še ta naj bi ležala nekje v koruzi. Še vedno pa ni jasno kako je lahko Šarec vrgel puško v koruzo februarja? Februarja ne raste koruza.

??

Gospod Hojs ni vrgel puške v koruzo, ampak je aktiviral 9. člen in postal temeljni ustanovitelj moderne policije, ki zna uporabljati vodni top in hektolitre solzivca. Brez gospoda Hojsa nikoli ne bi dobili moderne policije.

dobro so ga prizemljili, 01.10.2021 ob 01:12

Ja, včerajšnja Tarča je bila res top po dolgem času. Ampak g. Hojs je pa že tako “noter padu” v to svoje “diktidirigiranje” , da očitno niti sam sebe več ne sliši, kaj govori, kaj izjavlja. To je pa že zaskrbljujoče.

Tipično za ljudi, kot so Hojs, Janša, jokajoči se Grims in kakšen z napihnjenim obrazom, da ne vedo, kaj govorijo. Kako kaj ameriški predsednik Trump? Pa presstitutke očitno niso poceni, ne Janez? Ni panike, ti kar naprej twittaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close