Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hojs : Šarec = 0:1

Hojs : Šarec = 0:1

Odgovor na objavo uporabnika
neodvisni komentator, 01.10.2021 ob 06:36

takle poslušam in gledam že 30 let. Pa da ti gre na kozlanje, ko gledaš te naše politike. Kaj bo drugače, če pride druga politična garnitura na oblast? NIČ. A prej pa ni bilo protestov v Sloveniji, ali kaj. Prej pa ni policija nikoli uporabljala vodni top. Normalno da ga ni uporabljala, če jim pa tisti še izpred druge svetovne vonje ni delal. Pod to vlado so vsaj prišli do novega.

veš kaj bo drugače – vsaj nekaj bo – osnovna svoboda in demokracija nam bo ostala… vsaj to… če bodo pri koritu že vsi enako kradli – ker so si enaki… samo tako nizko diktatorsko kot se gre ta oblast tako nizko pa si upam trdit da oni nikoli ne bi šli

Popay712, 30.09.2021 ob 23:57

hojs.. Vrgli ste puško v koruzo..

Šarec… Boljše puško v koruzo, kot streljat s topom po ljudeh…

.Caaaaarsko, ????????????✌️??

Pa res ?

.@aleshojs: Policisti še nikoli niso bili tako ustrezno plačani, imeli tako dobrih materialnih pogojev. Po drugi strani je bil @sarecmarjan edini predsednik vlade v zgodovini Slovenije, ki se je udeleževal zborov enega od policijskih sindikatov – meni se zdi to nezaslišano. pic.twitter.com/4WXajb42Ms

— SDS (@strankaSDS) September 30, 2021

takole je, 01.10.2021 ob 09:54

Popaj, čeprav je večina kar pišeš res je dejstvo tudi to, da Šarec v svojem bistvu ni kaj dosti drugačen od Janše. Je zamerljiv, preveč osebno jemlje stvari in je maščevalen, kar kaže zdaj že nekaj časa. Mene to zelo moti.

Glede na dosedanje leve vlade pa tudi nimam kaj dosti želje po teh levih, ker so popolnoma neučinkoviti, kar se kaže v zaostanku ki ga imamo pri nas na vseh področjih, koruptivni denar jim pa tudi ne smrdi.

Težko obdobje je pred nami, čeprav tega, kar imamo pa zdaj, pa upam da nikdar več ne bomo imeli.

Se strinjam, nikogar ni na vidiku (morda edina trezna Fajonova) za novo vlado. Predlagam Darwina za mandatarja. Dajmo ga podpreti, zberemo 5000 podpisov in ga lansiramo v politiko.

Popay npr, 01.10.2021 ob 09:12

zdej se ne morem spomnit al je bil vodni top 2-3x uporabljen. Dobro se pa spomnim, da je bil uporabljen 2x, ko je Pacient na aaablasti in zadet hojs notranji minister. Leta 2012 vem, da so bili protesti, tudi takrat je bil pacient na aablasti, norega hojsa takrat mislim, da pacient še ni imel v ekipi.., ne spomnim se pa ali je bil vodni top na sceni ali ne. Ve se pa zakaj so bili protesti. Zaradi istega človeka kot ga zdaj gledamo na mestu p.v.

Kaj bo drugače z drugo politično garnituro..  Noben iz druge politične garniture (recimo Mesec, Šarec, Fajon, Bratovšek), ne bo imenoval recimo cca 200 tisoč s(d)s ovc, ki volijo pacienta že 30 let…., svinje tako kot to počne njegov minister in on seveda, ko čivka na tvitih, samo to ne napiše direkt, je vseeno malo bolj previden (recimo, da rata temu kul-u zmagat na volitvah, ker s(d)s ne bo mogla sestavit z nobeno stranko razen Ns nove vlade, kar bo seveda premalo za novo vlado, predvidevam) to bo drugače.

Mi na forumih bomo pa še vedno isto pisali kaj ste vi, kao neodvisni kometatorji, ki kljub neodvisnosti podpirate pacienta in podobne norce kot je hojs.

Evo jst recimo komot napišem, da bi recimo bil predsednik vlade Tonin, ki sicer podpira pacienta na tem položaju ampak tip ni nikoli žaljiv, vidi se mu, da ima oliko in kulturo, človek je na nivoju povezovalnega politika za vse strani.., je cerkven, ni bil pa nikoli komunist kot je to bil pacient in je zdej postal cerkven, glumac.

Vi neodvisni kao kometatorji boste napisali pa, da na tako imenovani levi strani, ali levi sredini ni nobenega sposobnega človeka, da nadomesti največjega pacienta na svetovni politični sceni, jebi ga…,  žal ta pacient dela štalo glih v Sloveniji.

Jaka muda je vladat, ko ti EU tala denar, mojstrstvo je ljudi v državi povezat med seboj, da živijo ljudje strpno en z drugim.

Kaj ima normalen človek od tega, ko sovraži nekoga drugega iz druge politične struje, če tist človek ni nasilen in žaljiv…, nič, še vedno bo lahko komot živel v njegovi bližini, pač tako, da vsak pusti drugemu, da živi svoje življenje, ki ga pač ima. Ampak, ko pa zmaga kreten na volitvah, ki imenuje ljudi prostitutke, trenirkarji, zombiji…, pol si ti neodvisni kometator takega kretena v anus porin, če nisi niti malo kritičen do človeka, ki je v politiki že 40 let in glede na kondicijo misli ostat še naslednjih minimalno 30 let s pomočjo vas kao neodvisnih komentatorjev, ker ne vidite nobenega boljšega od njega, heh…, kljub temu, da tega človeka krepko več kot polovico ljudi dobesedno ne more videti niti slišati v Sloveniji..

Tonin je naštudiral javno retoriko – ako se mora v javnsti obnašati, kako precizno govoriti. njegov učitelj inmecen je pa kdo ? 🙂  Gospod JJ.

G. Tonin  je kakor travica, zaniha v smeri vetra, kakor vetrček zapihlja, tako se upogne. Jasno, biti moraš tudi tip za to, da ti začne goditi tako javno nastopanje, nagovarjanje množic z naučeno in ciljano retoriko. vse je del taktike. Se še uči od najboljših 🙂 Je nova gnetilna masa, samo še zmodelirati ga morajo do konca.

hahaha haha, 01.10.2021 ob 13:36

Se strinjam, nikogar ni na vidiku (morda edina trezna Fajonova) za novo vlado. Predlagam Darwina za mandatarja. Dajmo ga podpreti, zberemo 5000 podpisov in ga lansiramo v politiko.

Noben pameten se ne bo šel teh Looneytunes igric, niti ne bo prišel zraven h koritu. ZAto normalnih ljudi že dolgo časa v politi tudi pri nas: ni.

Ker to tudi uniči zasebno življenje, družine, marsikdo bo to dal na tehntnico – taki ljudje se tako spremenijo, z leti takega stolčkanja,  megalomansko, nimajo nekateri  med njimi več nobene moralne zavesti, njihovi potomci  otroci pa niti vzgojnega in  sočutno sočloveškega zgleda in odnosa  v dejanjih takih teh nekaterih  svojih staršev.

Pa ma hojs vsaj osnovno končano? Zgleda ne.

hehe2020, 01.10.2021 ob 10:16

Pa da še dodam – Šarec in Mesec imata tudi kup pomanjkljivosti. Kot je rekel en zgoraj – Šarcu škodi, da je zamerljiv in se prepogosto iz ihte spusti na Janševo raven. Bi se moral ravnati po Obami – when they go low, we go high. Takega politika pri nas pogrešam oz še bolje političarko. Nekaj v stilu Jacinde Ardern. Nekoga, ki bi nehal govoriti o preteklosti in bi se postavil popolnoma nad vse zdrahe in bi dejansko kaj naredil. Potencial imamo. Ampak spet – samo ena taka oseba ne more nič, če je zadaj 100 večnih apartčikov, ki se držijo svojih stolčkov in položajev, prepričani, da smo jim mi nekaj dolžni, ne oni nam.

SE strinjam. Nekoga neomadezevanega pa ne zaradi polit. Zacetka ampak zaradi močne integritete. Z vizijo slovencev in karizmo.

Za enkrat ga/ jo še ne vidim

Jaz se tudi strinjam s hehe2020.

Mogoče se bo pa folk prenažrl brodenja po gnojnici in bo tudi to za nekaj dobro. Jaz sem večni optimist in verjamem, da je večina ljudi – če ne dobrih, pa vsaj normalnih in da so že vsi čez glavo siti politike v stilu podn  reality showa “kdo bo koga zabou” stila.  Ko je čisto vse dovoljeno in so največje grdobije, zmerjanja, delitve in žalitve ne samo odobravane, ampak tudi producirane s samega vrha, poštene ljudi postane sram take države.

In kot sem rekla: sem optimist in verjamem, da je večina poštenih.

je gnetilna masa z dobro naučeno retoriko, 01.10.2021 ob 13:54

Tonin je naštudiral javno retoriko – ako se mora v javnsti obnašati, kako precizno govoriti. njegov učitelj inmecen je pa kdo ? 🙂  Gospod JJ.

G. Tonin  je kakor travica, zaniha v smeri vetra, kakor vetrček zapihlja, tako se upogne. Jasno, biti moraš tudi tip za to, da ti začne goditi tako javno nastopanje, nagovarjanje množic z naučeno in ciljano retoriko. vse je del taktike. Se še uči od najboljših 🙂 Je nova gnetilna masa, samo še zmodelirati ga morajo do konca.

Se kar strinjam, Tonin se dela angelčka, sprava, sodelovanje,…A prav on drži štango največjemu zdraharju.

Šarec Hojsu ne seže niti do gležnjev.

Hojs je car, 01.10.2021 ob 16:23

Šarec Hojsu ne seže niti do gležnjev.

Oba sta velika “glumca” – eden  poklicni , drugi pa nevarno amaterski – slednji ima možnost izvajanja represije, torej pritiskanje na “rdeče knofe” in dvigovanja slušalke “rdečega telefona” za dajanje navodil, kako udrihgati po množici, če mu klaj ni povšeči. To je še najbolj zaskrbljujoče.

wd40a148, 01.10.2021 ob 14:57

Pa ma hojs vsaj osnovno končano? Zgleda ne.

Pa saj ne rabi. glavno, da je “naš”.

Za wd-ja, če ne bo citata.

jp jp, važno, da ti dosežeš hojsov anus in se pogreješ not.

Popay npr, 01.10.2021 ob 16:45

jp jp, važno, da ti dosežeš hojsov anus in se pogreješ not.

Ko ni vsebine pa itak pride na vrsto napadanje sogovornika, pač tipičen levak, nimate za burek, komićar proti Hojsu, dajte no ne smešite se , Hojs ga je pomendral !

Crazy Fog, 01.10.2021 ob 16:56

Ko ni vsebine pa itak pride na vrsto napadanje sogovornika, pač tipičen levak, nimate za burek, komićar proti Hojsu, dajte no ne smešite se , Hojs ga je pomendral !

V bistvu… njegova retorika otroka iz vrtca, ni ravno nekaj čimer bi se lahko hvalil.

Takele zganjajo nevzgojeni malinovčki.

Šarc se je meni zas*al , ko se je spustil na jajotov nivo z neko twitarsko vojno, pa že prej mi ni bil glih perla.

Samo čisti primitvc, tko kot sta hojsek in jajo pa le ni.

Volila ga ne bom, za v koalicijo bo pa dober.

Kolkor poznam tole druščino, osebno al pa iz opisov tistih, ki delajo z njimi…

Nobenega ni škoda, če nanj cegu pade. Zavedat se je treba samo tega- jajo ne bi bil gazda, če levi ne bi bili tako nesposobni.

“Šarec Hojsu ne seže niti do gležnjev.”

Ja, to je pa resnično neka “vsebina”, analizirano v detaile.

Kot kaže različni ljudje pač različno vidimo. Za nekatere je stalno vpadanje v besedo pać višek sposobnosti. In zanje je Hojs “car” (se strinjam, v tem mu ostali niso segali do gležnjev).

Ko pa gre za neko, vsaj v osnovi, debato – povem jaz, pa ti, pa jaz …

No, takrat je, kot kaže, gospod minister “manjkal v šoli.

Res pa je tudi, da smo Slovenci izvolili parlament, in parlamentarna večina pač takega ministra podpira. Tako deluje demokracija. Zato vi, ki vam tak minister ni vzor, premislite dvakrat, koga voliti ob naslednji priložnosti. Tiste, ki o takem ministru nimajo pripomb in ga brez nadaljnega podpirajo ? (Ja, tudi kompleten NSi, sicer tako sredinski in spravljiv, je to)

mentalna sirota, 01.10.2021 ob 18:13

“Šarec Hojsu ne seže niti do gležnjev.”

Ja, to je pa resnično neka “vsebina”, analizirano v detaile.

Kot kaže različni ljudje pač različno vidimo. Za nekatere je stalno vpadanje v besedo pać višek sposobnosti. In zanje je Hojs “car” (se strinjam, v tem mu ostali niso segali do gležnjev).

Ko pa gre za neko, vsaj v osnovi, debato – povem jaz, pa ti, pa jaz …

No, takrat je, kot kaže, gospod minister “manjkal v šoli.

Res pa je tudi, da smo Slovenci izvolili parlament, in parlamentarna večina pač takega ministra podpira. Tako deluje demokracija. Zato vi, ki vam tak minister ni vzor, premislite dvakrat, koga voliti ob naslednji priložnosti. Tiste, ki o takem ministru nimajo pripomb in ga brez nadaljnega podpirajo ? (Ja, tudi kompleten NSi, sicer tako sredinski in spravljiv, je to)

Men ni jasno, kako lahko nekdo z resnim obrazom reče o hojsku :

“Ja, dobro je povedal.”

Pa politik ali volilec. Kako lahko neke x vlade ni globoko sram, da ima takega ministra?

Podn od obnašanja, podn od izjav, podn od morale, podn od slovnice, podn od odločitev (aja, te itak drugi sprejemajo zanj) , podn od komunikacije, podn od podna.

Evo , ta hip se lahko spomnim samo grimsa, da je še hujši.

Pajade, politikov, ki gredo “high” v Sloveniji nihče ne voli. Poglej Cerarja. V Sloveniji volimo politike, ki znajo zabiti človeka, ga užalit. Na čem pa misliš, da se vsa ta leta šlepata Janša in Jelinčič?

No, pa glej s svetle strani. Toliko %, kot je Cerarja volilo 2014, se mi zdi, da ni bilo še za nikogar drugega, JJ nikoli ni toliko dobil in tudi vprašanje, če kdaj bo. Na sreči SDS falango voli samo četrtina volivcev, po eni strani žalostno, da tako veliko, po drugi strani pa tako veliko spet ni. Toliko približno je žleht Slovencev.

Gospod Hojs je eden najbolj trdnih temeljev, ki podpira gospoda Janšo na poti v ponovno zmago na volitvah. Oba predstavljata upanje, da se nekega dne prebudimo v najboljši demokraciji na svetu o kateri sanjamo že več kot 30 let. Gospod Janša, ki prihaja iz gospodarstva je edini, ki nas lahko popelje v največjo blaginjo.

Podprimo Janšo, 01.10.2021 ob 22:34

Gospod Hojs je eden najbolj trdnih temeljev, ki podpira gospoda Janšo na poti v ponovno zmago na volitvah. Oba predstavljata upanje, da se nekega dne prebudimo v najboljši demokraciji na svetu o kateri sanjamo že več kot 30 let. Gospod Janša, ki prihaja iz gospodarstva je edini, ki nas lahko popelje v največjo blaginjo.

Ti me pa močno spominjaš na Majdko1948 al kwa je že bla. Si to ti? Oziroma kje je župnikova Majda? Pogrešam jo.

Kako že pravi vaš pacient, ki ga drži na aablati človek, ki nima več volivcev počivalšek…, ne delat drame, te bo mama od hojsa za ušeša nategnila. Tista, ki na Kredarici očita lekcijo pacientom pa teb in hojseku prilimala  dve klofute, da se strezniš.

Krele….. Levak ti je mamo naskakoval, ko te je delal.

hojs ni bo nikoli predsednik vlade. Šarec je to bil, pošteno, brez prevare volivcev, ne kot tvoj pacient, torej lipe, kreten hojs ne seže Šarcu do kolen. Pa se mi mimo grede jebe za Šarca ampak proti hojsu je car.

Popay npr, 02.10.2021 ob 07:42

Kako že pravi vaš pacient, ki ga drži na aablati človek, ki nima več volivcev počivalšek…, ne delat drame, te bo mama od hojsa za ušeša nategnila. Tista, ki na Kredarici očita lekcijo pacientom pa teb in hojseku prilimala  dve klofute, da se strezniš.

Krele….. Levak ti je mamo naskakoval, ko te je delal.

hojs ni bo nikoli predsednik vlade. Šarec je to bil, pošteno, brez prevare volivcev, ne kot tvoj pacient, torej lipe, kreten hojs ne seže Šarcu do kolen. Pa se mi mimo grede jebe za Šarca ampak proti hojsu je car.

benti citiranje, ko ne veš al bo citiralo al ne bo… to je za tistega, ki krede nike ženskam bilo napisano…, klasična forumska kradljiva s(d)s hijena.

Šarec je popolnoma imun na hojsanje. Hojsanje mu ne pride do živega. Šarec ga je zabijal kot žebelj v mehak les.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close