Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hofer vzmetnica 140 x 200

Hofer vzmetnica 140 x 200

Kupili ker je bila cena ugodna 80 € 1 kom. bo pa v uporabi za goste!

Sprobali in se mi zdi da je bolj swoh kvalitete v bistvu je trd ampak se pa takoj ugrezne in zdej razmisljamo da ga vrnemo + pise da je visok cca 17 cm tale je maximum 13 – 14 cm se pravi je bolj tanek. Je pa zanimivo da se spi dobro razen da imas zjutraj malo bolecin v krizu 🙂
A lahko reklamiramo tole v Hoferju ?

Pa iz katere jame to lezete, folk? Najprej v skladišču kupi za nekaj drobiža kitajski POFL, potem bi ga pa vrnil, ker ni tako dober, kot 5x dražja VZMETNICA. Sedaj si kupi še Dcio Logan in jo vrni, če ne bo imela enakih lastnost, kot BMW X5.

Je vse razumljivo 🙂 Kot sem napisala bi bili teli jogiji namenjeni gostom samo so ocitno tudi za njih preslabi! Da bi pa kupovali za ene turiste po 500 € jogije je pa predrago.
Tale Hoferjev pofl je sicer “made” in EU Italia ampak mas prav v kaksni China tovarni ki jih je polno po Italiji sploh južni.
So ga pa ljudje po forumih hvalili ampak ocitno ti ljudje potem ne vejo kaj je normalen jogi ker tale je resnicno swoh!
Pa bomo ga reklamirali ker ni prave visine upam da rata baje da ne komlicirajo z vracanjem.

Ravno te dimenzije sem kupil pred dvemi leti dve , cena je bila 74€ za kos in sta super, višina je 17cm in je res bolj trda kar mi odgovarja .

aja ti dve imam na vikendu, doma sem kupil dve od Dormea imam ju 4 leta in sta bofl, takoj se je naredila luknja pa nimam glih neke teže (88kg) , cena za eno pa je bila 3x višja od Hoferjeve

tudi meni je tale jogi za 80 popolnoma v redu, prej sem imel za 400e meblo pa je bil pofl, za tega pa same pohvale…aja 13-14 cm je zato, ker se še ni popolnoma razkrčil iz vakuma, pri meni je trajalo cca. en teden

če je več denarja, še ne pomeni da je zato dobro.

Je vse razumljivo 🙂 Kot sem napisala bi bili teli jogiji namenjeni gostom samo so ocitno tudi za njih preslabi! Da bi pa kupovali za ene turiste po 500 € jogije je pa predrago.
Tale Hoferjev pofl je sicer “made” in EU Italia ampak mas prav v kaksni China tovarni ki jih je polno po Italiji sploh južni.
So ga pa ljudje po forumih hvalili ampak ocitno ti ljudje potem ne vejo kaj je normalen jogi ker tale je resnicno swoh!
Pa bomo ga reklamirali ker ni prave visine upam da rata baje da ne komlicirajo z vracanjem.[/quote]

In po koliko oddate apartma na teden, če smem vprašat? 500, 600?

Z enotedensko najemnino si izplačate ležišče, ampak ne, to pa nikakor, kajne?!

Sem pred 4 leti nazadnje tako najela apartma in spala na ležišču, ki je “smrdelo” po starem človeku, po zdravilih in po zatohlem. Vem kaj govorim, da me ne boste napadli, sem imela dedka v istem stanovanju od rojstva do mojega 25 leta in kljub temu, da smo zanj skrbeli vsi in da ni bil noben pacek, vem kakšen je vonj starega človeka…
Najem je bil 80 eur na dan, prespali smo 2x in odšli. To je bilo zadnjič in še vsakemu dalje sem odsvetovala ta apartma oz. te lastnike. Žal mi je, ampak tisto odebeljeno si tako grdo rekla, kot da je za nas goste vse predrago, čeprav ti take zneske v enem tednu prineseš not…

Vakumsko pakirana ležišča rabijo par dni, da pridejo k sebi.

Jaz sicer nimam Hoferjevega ležišča, ampak dejansko še nisem prebrala kritike na njihove jogije, same pohvale. Po hitrem skoku na gugl – tam sem našla test za eno Hoferjevo ležišče in je dobilo zadovoljivo oceno, tako kot penasta ležišča iz Ikee.

Aja, za ležišča iz pene moraš imeti spodaj dober latofleks, ne navadne deske oz. deščic. Mora biti latofleks z upogljivimi deščicami, po možnosti ne najcenejši.
Pa seveda nabavite tudi zaščito za jogi – v jysku jih imajo po dokaj ugodni ceni.

Bomo pocakali ce se bo res do konca razkrcil. Sej v bistvu ni spet tolk slab samo za ta star jogi smo dobil od gostov povratne informacije da je pretrd in naj ga zamenjamo in smo ga zamenjali ampak tale od Hoferja je pa se trsi 🙂 Se pa strinjam da je boljsa kvaliteta in veliko cenejsi kot kaksen Dormeo ali penasto lezisce made is Slovenia!

Pa bomo ga reklamirali ker ni prave visine upam da rata baje da ne komlicirajo z vracanjem.[/quote]

In po koliko oddate apartma na teden, če smem vprašat? 500, 600?

Z enotedensko najemnino si izplačate ležišče, ampak ne, to pa nikakor, kajne?!

Sem pred 4 leti nazadnje tako najela apartma in spala na ležišču, ki je “smrdelo” po starem človeku, po zdravilih in po zatohlem. Vem kaj govorim, da me ne boste napadli, sem imela dedka v istem stanovanju od rojstva do mojega 25 leta in kljub temu, da smo zanj skrbeli vsi in da ni bil noben pacek, vem kakšen je vonj starega človeka…
Najem je bil 80 eur na dan, prespali smo 2x in odšli. To je bilo zadnjič in še vsakemu dalje sem odsvetovala ta apartma oz. te lastnike. Žal mi je, ampak tisto odebeljeno si tako grdo rekla, kot da je za nas goste vse predrago, čeprav ti take zneske v enem tednu prineseš not…[/quote]

Ce bi ti vedela kaksni packi so nekateri gostje tudi nebi dala za en jogi toliko denarja. In ce si ti imela taksne izkusnje ne pomeni da smo vsi taksni. Smo pa do sedaj uporabljali penasta lezisca od Ikea ali made in Slo. in menjamo jih na cca 2 sezoni. Mi jih se sprobamo preden jih damo v uporabo 🙂

Hvala ti za nasvet. Zascito za jogi pa uporabljamo in to direkt iz jysk-a 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close