Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hofer Slovenčeva – katastrofa

Hofer Slovenčeva – katastrofa

Danes bila v Hofru cca 2 uri. Ko sem se hotela odpeljati.se rampa ni hotela odpreti, pritisnila sem gumb za tehnično pomoč in gospod je rekel, da moram plačati 3 EUR za parking in to tam, zraven rampe imajo POS terminal in dve odprtini za keš. Za mano se je nabralo veliko avtomobilov, ki so trobili naj se umaknem. Torej dala sem kovance za 3 EUR in jih je metalo vem, sem dala plačilno kartico in je terminal ni zaznal. Še 1x sem pritisnila na gumb za tehnično pomoč, gospod je rekel vežem in to 3x To je trajalo cca 1/2 ure. Končno se je tam oglasil gospod.in naravnal POS, da je zaznal kartico, da sem lahko plačala 3 EUR in se je rampa dvignila. Nobeden od njih ni upal odpreti rampe, rekli do mi, da ne smejo brez da plačam. Ampak je trajalo zelo dolgo. Groza.

Kaj ti je uspelo početi 2 uri v Hoferju??

Ali pa si “malo pogoljufala” in njihovo parkirišče uporabila kot brezplačno parkirišče za opravke še drugje?

Pa kaj delas 2h v trgovini??

To sploh ni pomembno, če je v Hoferju zaspala ali če je koristila parkirišče za druge opravke.  Pomembno je, da rampa ni delovala.

Šla sem še v DM, ki je zraven.Hofer je kriv.

2 uri v Hofru? Vmes med policami si za eno uro in pol zadremala?

Skoraj bi ti verjeli… Bo treba kakšno boljšo zgodbico naumiti.

Jaz imam poškodovano koleno in se premikam kar se da previdno in počasi.

Tako, da 2 uri nista nič zame.

Bistvo pa je, da ni mogla plačati ne s kovanci in ne  s kartico, ker je bila rampa pokvarjena.

Ali jaz to narobe razumem?

Da je pravzaprav vprašanje: koliko časa največ človek zdrži v Hoferju?

Če se prav spomnim, imajo tako pri Lidlu kot tudi pri Hoferju opozorilno  tablo, koliko časa je mogoče brezplačno parkirati.

Odgovor na objavo uporabnika
Stara forumašica (res ta prava), 13.09.2025 ob 13:52

Če se prav spomnim, imajo tako pri Lidlu kot tudi pri Hoferju opozorilno  tablo, koliko časa je mogoče brezplačno parkirati.

joj kako nekateri berete na pol

Saj ni rekla, da ni hotela placati, ampak da ni mogla, ker sistem ni deloval.

Povej kateri dan in ura je to bila da vidimo če lažeš.

Danes ob cca 12.25. Kako boš to tam ugotovilo in zakaj bi lagala. To si ti en čuden frik. Problem je v tem, da rampa ni delovala. Mislim halo. Kaj vam ni jasno.

Odgovor na objavo uporabnika
Nikoli več Hofer, 13.09.2025 ob 21:18

Danes ob cca 12.25. Kako boš to tam ugotovilo in zakaj bi lagala. To si ti en čuden frik. Problem je v tem, da rampa ni delovala. Mislim halo. Kaj vam ni jasno.

Slovenija je majhna. Bom prašal zaposlenega tam, če je bilo to res.

Kar vprašaj, povej kaj si izvedel, me zelo zanima. PS ni izmišljena zgodba. Nimam jaz časa za take fore.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close