Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Hofer in ostali ki iščejo delavce, kaj se grejo

Hofer in ostali ki iščejo delavce, kaj se grejo

Ou, si bral Kako smo preživeli komunizem in se celo smejali od Slavenke Drakulić?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ou, si bral Kako smo preživeli komunizem in se celo smejali od Slavenke Drakulić?[/quote]

Nisem. Sem pa slišal za to knjigo. Spomnim se nekaj njenih člankov v hrvaških časopisih, ko je kritizirala Tudjmanov režim. Opasna čarovnica! Mislim, da je imela celo težave s pravosodjem zaradi ostrine sarkazma.

Ou, si bral Kako smo preživeli komunizem in se celo smejali od Slavenke Drakulić?[/quote]

Nisem. Sem pa slišal za to knjigo. Spomnim se nekaj njenih člankov v hrvaških časopisih, ko je kritizirala Tudjmanov režim. Opasna čarovnica! Mislim, da je imela celo težave s pravosodjem zaradi ostrine sarkazma.[/quote]

Priporočam. Meni je čisto huda, pa ne samo ta knjiga, vse njene, ki sem jih doslej prebrala.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close