hodite h kozmetičarki?
Imam 50 let.
Pri kozmetičarki še nisem bila.
Negujem se tako, da naredim 1x tedensko piling. Pa čimbolj preprosta hranljiva krema. Pa dober puder za prekrivanje madežev in rdečice..
Je pa res, da imam zdravo prehrano. Pa malo gubic. Pa dobre gene. Pa nisem ravno suhljata prekla. Pa vrat je še gladek kot pri 30-letnici.
Če avtorica misli, da mora iti , ker gredo tudi prijateljice, ji svetujem, naj se pogleda v ogledalo in sama oceni, ali res mora iti. Ni pa pravilo, da vsaka hodi kozmetičarki.
ja, bi šla, ker zadovoljna nisem s kožo. ampak ne vem, kaj sploh lahko pričakujem? pa tudi ne, kako pogosto so obiski smiselni.
ne bi rada šla čisto nepripravljena, brez osnovnih informacij. in najdragocenejše so informacije iz prve roke, zato sem zelo vesela, da takile forumi obstajajo.
vidve, ki sta se javile zaenkrat, pa sta lahko samo srečni, ker imata lepo kožo! vama privoščim, naj tako tudi ostane ! 😉
bila enkrat, 15 let nazaj…..mi je naredila tak masaker, da sem hodila en teden okrog taka, kot bi me eden pretepel….
imam zelo občutljivo, suho, tanko kožo, nagnjeno k rozacei, kuperozi……ves čas za obraz uporabljam hranilno in vlažilno kremo (eno)….pa mi je letošnjo zimo začelo zategovat obraz, pikat…pečt….pa sem si rekla, da zihr nimam dobre kreme, da mi ne ustreza več (enako uporabljala 5 let in več)…pozabila sem še povedat, da sem bila en mesec čisto boga zaradi viroze in kasneje pljučnice……in grem v en kozmetični salon….ki so mi ga priporočile kolegice…se pokazat, kaj bi sploh moja koža potrebovala….me pregleda…..super ženska drugače… je rekla, da ima tako čisto kožo, da sploh ne rabim hodit k kozmetičarki…..razen za namene crkljanja, da ima kožo, kot sem že sama vedela…..dala mi je dva testerčka od kozmetike pevonia…..ki naj bi bila kot nalašč za mojo kožo….ko sem se drugič namazala…katastrofa…..katera reakcija…..obraz rdeč, vnet, otekel….sploh lica, brada….srbelo, luščilo……po treh dneh stanje enako…šla do zravnice….kasneje še do dermatologinje – obe rekli, da imam reakcijo na kremo…in danes je moja koža k sreči enaka kot je bila…samo še bolj občutljiva…jaz ji v šali rečem “rekreativna”…….saj kozmetičarka je čist super ženska kot sem rekla…..ampak res sem imela smolo….
sedaj sem spet na “stari” kremi……
kar hočem povedat je, da če koža nima ogrcev, mozoljev in ostalih nečistoč….pol po mojem mnenju ne rabiš kozmetičarke….
Forum je zaprt za komentiranje.