Hobotnica na buzaro…mljask!!
Ja,Petra,pravilno…križarili smo malo po “bobkih” :)) … in pripuzali celo do Dubrovnika!! Vmes pa na Korčuli jedli to buzaro!!!! Mislim,da je bila Lumbarda!? Saj ves , Kornati,pa vsi otocki…!!) Sem pa vprašala,definitivno je dodan prošek !!
Kam naprej!?:)) Ravno zapiram računalnik…proti jutru me peljejo na Dunaj…pa naprej…Končna destinacija:New Zeland!! Malo me “stiska”,sem pa polna pričakovanja !! Trajalo naj bi dobra dva meseca- bomo videli!Če še nisi bila na dopustu, imej se lepo!!
Vsem pa lep pozdrav! Maja
no,pa sem te !!;:) ne dvomim, bilo je super!! tudi v naprej ti zelim vaaarno voznjo in pa vse lepo in prijetno! ce bos imela priliko, se kaj javi !!
p.s.- potapljaca imam doma dva.- t.j. hci je naredila izpit pred 10-imi leti in ze kar nekaj let ni potapljala!!! hvala bogu- skrbim samo za enega !!! 🙂 moz pa potaplja ze cca 20 let!! meni te stvari ne “lezijo”… je pa sigurno lepo in prijetno dozivljati lepote podmorja !! zadnje case “vidim” vsak potop takoj …iz digitalca se samo nekako “preslika” na racunalnik …!? ))
maja,imej se lepo…mogoce se kdaj vidiva med potapljaci !! ?? jaz zunaj…ti na poti noter…:) petra
maja, z mojim 20-letnim do 2h zjutraj ne bo nic-sel je po hcero in psa v istro-pridejo zjutraj!! kolikor vem, ti bom povedala.
tile izpiti..no…pred 20-leti so bili ta-pravi- t.j.veliko teorije/ gosevic/ in prakse..tudi pred 10-leti se kar o.k. sedaj se pa vse skupaj nekako “priblizuje”…”trendu” eksotov… kar pa ni prav…nas jadran je zelo raznolik /lep/ in nepredvidljiv /velike globine/…v ekzotih te peljejo 3 x na 10 m na kak rif in ze imas izpit!!.:(( tam ne dobis niti priblizno ustreznega znanja …in prakse…za bolj zahteven potop!!
v lj je kar precej klubov ,ki se ukvarjajo s tem…ko prides nazaj, se malo pozanimaj! mislim,da je drm se vedno….najsolidnejsi..!?
kako pa je s tem na new zelandu…bos videla!? nikakor ne pretiravaj in bodi previdna!!! prijetno pot in se lepse bivanje…petra
Forum je zaprt za komentiranje.